Search
Close this search box.
Broj pregleda

Neophodna pomoć porodici Malićević iz Niševca

Podeli sa prijateljima:

U sredu, 9. novembra, pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković i opštinski većnik Tarzan Asanović obišli su porodičnu kuću Dragana Malićevića u selu Niševac koji živi u veoma teškim uslovima.

nisevac-kuca4

Kuća koja se nalazi na kraju sela, u kojoj živi šestočlana porodica Malićević je dotrajala, krov prokišnjava i stvara dodatne probleme ukućanima. S obzirom da kuća nije od čvrstog materijala, povećana vlažnost izaziva otpadanje pojedinih delova zidova i tavanice.

nisevac-kuca3

Na osnovu informacija sa terena i opštinskog većnika Asanovića, obišli smo porodicu Malićević koja živi u izuzetno teškim uslovima u Niševcu. Njihov najveći problem u ovom trenutku jeste dotrajao krov na porodičnoj kući koji prokišnjava, pa samim tim ova porodica nema adekvatne uslove za život, kaže Marković.

Marković ističe da je neophodno u što kraćem roku, pre zime i snega, pronaći adekvatno rešenje za pomoć prilikom sanacije krova na kući porodice Malićević koja živi u teškim ekonomskim uslovima.

nisevac-kuca2

Potrudićemo se da uz logističku pomoć Opštine Svrljig i donacija od strane privrednih subjekata i humanista dobre volje, zajedno pomognemo da ova porodica dobije krov nad glavom, poručio je Marković.

3 Responses

  1. kada su deljeni stanovi za izbeglice,niko se nije setio za ovakve slucajeve,u mnogo tezoj situaciji,pa evo prilike da se opstinska vlast prikaze u dobrom svetlu.

  2. Zalosno u kakvim uslovima zive ljudi, treba im se pomoci. Svako ko ima treba po malo da izdvoji i da se taj krov sredi. Pa valjda imaju srce i ovi nasi privrednici da se pokazu plemeniti i da pomognu kad je to najpotrebnije.

  3. Samo ta sela a lozan, gulijan, gusevac i td to nikad ne spominjete treba sa vas je sramota nikad ne spominjeta ta sela i probleme nikako da se resi asvalt u lozan sva sela dobila lozan malo vise od pola niko da istrsi put da namesti malo ulicne i td sramota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Srećna slava

DANAS JE SPASOVDAN I CRVENO SLOVO

Vreme

RHMZ upalio crveni alarm

Sport

Počinju pripreme za 67. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

Obaveštenje

Tretman suzbijanja komaraca 14. juna u Svrljigu

Jun - mesec roditeljstva

Obnovljen fond biblioteke u gradskom parku u okviru obeležavanja meseca roditeljstva

Sport

Počinje tradicionalni turnr ,,Tri na tri” u Drajincu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano