SVRLJIG

Unapređenje energetske efikasnosti objekta Srednje škole

Broj pregleda

Lokalna samouprava opštine Svrljig krenula je sa izradom projekta za povećanje energetske efikasnosti na objektu srednje stručne škole “Dušan Trivunac Dragoš“ Svrljig i nakon raspisivanja konkursa konkurisaće kod resornih ministarstava, stranih ambasada i drugih organizacija.

skola-svrljig

Plan nam je da u narednom periodu preko konkursa resornih ministarstava i drugih organizacija dobijemo određena sredstva kojim ćemo finansirati radove na poboljšanju energetske efikasnosti Srednje stručne škole u Svrljigu, kaže Miroslav Marković, pomoćnik predsednice opštine Svrljig.

Prilikom renoviranja planira se postavljanje izolacije, nove fasade, zamena starih i dotrajalih prozora, što bi rezultiralo smanjenjem troškova u toku grejne sezone.

Imajući u vidu da smo dobili sredstva za renoviranje Osnovne škole, da je dosta uloženo u renoviranju P.U. “Poletarac“, krajnje je vreme da stavimo akcenat na uređenje Srednje škole, koja je podjednako važna obrazovna institucija u Svrljigu, kaže Marković.

Pročitajte i

4 Komentar

  • Pozdrav za Tasu, svrljiskog Vulina!

  • Slazem se da je potrebno da se adaptira skola,ne samo to nego i da se hala napravi i da se uredi parter izmedju osnovne i srednje skole.Razmisljaj te malo na temu uredjenja centra Svrljiga.Milija svaki dan prica na televiziju kako smo najleppsa opstina a centar nam je kao u filmu Van Helsinga.Miroslave prenesi to Miliji i tvojim saradnicima i ucinite nesto da centar Svrljiga samo poprimi bolji i lepsi izgled.Tek onda cu vam pruziti ruku i reci da staarno nesto korisno i dobro radite.

  • To su mlade snage

  • Tasa je pravi Vulin imaju slicnosti

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *