Search
Close this search box.
SVRLJIG
Broj pregleda

Unapređenje energetske efikasnosti objekta Srednje škole

Podeli sa prijateljima:

Lokalna samouprava opštine Svrljig krenula je sa izradom projekta za povećanje energetske efikasnosti na objektu srednje stručne škole “Dušan Trivunac Dragoš“ Svrljig i nakon raspisivanja konkursa konkurisaće kod resornih ministarstava, stranih ambasada i drugih organizacija.

skola-svrljig

Plan nam je da u narednom periodu preko konkursa resornih ministarstava i drugih organizacija dobijemo određena sredstva kojim ćemo finansirati radove na poboljšanju energetske efikasnosti Srednje stručne škole u Svrljigu, kaže Miroslav Marković, pomoćnik predsednice opštine Svrljig.

Prilikom renoviranja planira se postavljanje izolacije, nove fasade, zamena starih i dotrajalih prozora, što bi rezultiralo smanjenjem troškova u toku grejne sezone.

Imajući u vidu da smo dobili sredstva za renoviranje Osnovne škole, da je dosta uloženo u renoviranju P.U. “Poletarac“, krajnje je vreme da stavimo akcenat na uređenje Srednje škole, koja je podjednako važna obrazovna institucija u Svrljigu, kaže Marković.

4 Responses

  1. Slazem se da je potrebno da se adaptira skola,ne samo to nego i da se hala napravi i da se uredi parter izmedju osnovne i srednje skole.Razmisljaj te malo na temu uredjenja centra Svrljiga.Milija svaki dan prica na televiziju kako smo najleppsa opstina a centar nam je kao u filmu Van Helsinga.Miroslave prenesi to Miliji i tvojim saradnicima i ucinite nesto da centar Svrljiga samo poprimi bolji i lepsi izgled.Tek onda cu vam pruziti ruku i reci da staarno nesto korisno i dobro radite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Fudbalski klub “Svrljig” završio takmičenje na 6. mestu tabele Zona Centar

Srećna slava

Obeležen Spasovdan u manastiru Vaznesenje Gospodnje u selu Labukovo

Miletić čestitao Spasovdan

Srećna slava

DANAS JE SPASOVDAN I CRVENO SLOVO

Vreme

RHMZ upalio crveni alarm

Sport

Počinju pripreme za 67. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano