Svrljiške novine

SVRLJIG
Broj pregleda

Proglašena najlepša dvorišta i terase u 2016. godini

Juče su u salonu Centra za turizam, kulturu i sport proglašena najlepša dvorišta i terase u 2016. godini. U ime opštine Svrljig manifestaciji je prisustvovao pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković.

miroslav-markovic

Komisija u sastavu Tihomir Videnović – Pokret gorana Svrljig, Lela Ivković – Fond za zaštitu životne sredine opštine Svrljig i Slaviša Milivojević ispred Centra za turizam, kulturu i sport odlučila je da je najlepše dvorište u 2016. godini Kostadinović Dragane i Siniše iz ulice 12. novembra.

U interesu nam je da naša opština bude lepša i sređenija. Kao lokalna samouprava sa zadovoljstvom podržavamo ovakve i slične manifestacije, rekao je Marković.

Drugu nagradu osvojili su Rada i Predrag Pavlović iz ulice M. Trenčića 11, a treće mesto pripalo je Martić Ani i Stakić Momiru iz Hadžićeve ulice broj 79.

Juče su dodeljene nagrade i za uređenje seoskih dvorišta.

Nagrade za najlepše seosko dvorište osvojili su Stanojević Dragi i Milomir iz Niševca i Stamenković Drenka i Predrag iz Okruglice.

Nagrade za najuređenije dvorište za naselja dobili su Velojić Slavica i Bogoljub iz naselja Lukavica – ul. Lukavička 51 i Bojić Mariola i Sreten iz ulice M. Miloševića broj 22.

Prvu nagradu za najuređeniju terasu dobili su Antić Slađana i Blagoje iz ulice 13. Oktobar 28, dok je druga nagrada pripala Lazarević Zvezdani i Draganu iz ulice M. Trenčić 5.

Svi nagrađeni dobili su novčane nagrade, pretplatu za časopis “Moja lepa bašta“, po tri sadnice iz rasadnika Pokret gorana Svrljig, diplome i pohvale.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Ulica je 12.decembar

  • Magare dobilo nagradu haha namesteno

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *