TURIZAM

Očišćena turistička tabla na Gramadi

Ukupan broj pregleda:

Direktor Centra za turizam, kulturu i sport i lica angažovana na programu javnih radova juče su u toku popodneva obišli prevoj Gramadu kako bi očistili turističku tablu koja je u prethodnom periodu oštećena od strane vandala.

gramada

Pored turističke table – mape sa ucrtanim turističkim potencijalima, očišćen je prostor oko česme i prilazni put do toaleta sa druge strane.

Direktor Centra za turizam, kulturu i sport Marko Mladenović, danas je obišao odmaralište na prevoju Gramada i učestvovao u čišćenju turističke table.

tabla-gramada

On ističe da turizam možemo promovisati jedino zdravom i  ekološki čistom sredinom, pa je za to svaki detalj za domaće, ali i strane turiste veoma važan.

Mladenović kaže da je prvi utisak najvažniji, pa je shodno tome, prvi zadatak bio da se očisti tabla na kojoj je nedavno osvanuo grafit ‚‚KNJZC“ i dodao da će se akcija uređenja turističkih signalizacija nastaviti i u daljem periodu.

Inače, na Gramadi je postavljen video nadzor, pa će nadležni, ako ponovo dođe do skrnavljenja mape, moći da vide ko je to počinio.

One Response

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *