TURIZAM
Broj pregleda

Očišćena turistička tabla na Gramadi

Podeli sa prijateljima:

Direktor Centra za turizam, kulturu i sport i lica angažovana na programu javnih radova juče su u toku popodneva obišli prevoj Gramadu kako bi očistili turističku tablu koja je u prethodnom periodu oštećena od strane vandala.

gramada

Pored turističke table – mape sa ucrtanim turističkim potencijalima, očišćen je prostor oko česme i prilazni put do toaleta sa druge strane.

Direktor Centra za turizam, kulturu i sport Marko Mladenović, danas je obišao odmaralište na prevoju Gramada i učestvovao u čišćenju turističke table.

tabla-gramada

On ističe da turizam možemo promovisati jedino zdravom i  ekološki čistom sredinom, pa je za to svaki detalj za domaće, ali i strane turiste veoma važan.

Mladenović kaže da je prvi utisak najvažniji, pa je shodno tome, prvi zadatak bio da se očisti tabla na kojoj je nedavno osvanuo grafit ‚‚KNJZC” i dodao da će se akcija uređenja turističkih signalizacija nastaviti i u daljem periodu.

Inače, na Gramadi je postavljen video nadzor, pa će nadležni, ako ponovo dođe do skrnavljenja mape, moći da vide ko je to počinio.

Jedan komentar