Search
Close this search box.
SO SVRLJIG
Broj pregleda

Marko Mladenović novi direktor Centra za turizam, kulturu i sport

Podeli sa prijateljima:

Na današnjoj petoj sednici SO Svrljig za novog v.d. direktora Centra za turizam, kulturu i sport izabran je Marko Mladenović.

Marko Mladenović
Marko Mladenović – direktor Centra za turizam, kulturu i sport

Mladenović je na mesto direktora došao umesto Zorana Gavrilovića, koji je podneo ostavku na tu funkciju iz ličnih razloga.

Marko Mladenović je do danas obavljao funkciju pomoćnika predsednice opštine Svrljig, a u prethodnom periodu bio je na mestu direktora ZZ ‚‚Svrljižanka”, obavljao funkciju koordinatora Kancelarije za mlade u Svrljigu, bio koordinator na projektu ‚‚Jačanje kapaciteta lokalne uprave”, a takođe radio je i na poslovima računovodstva u kompaniji ‚‚Nišauto Gemos”.

Bio je stipendista Fonda za mlade talente 2009/2010. godine, stipendista kompanije ‚‚Filip Moris” 2009/2010. godine, bio u selekciji talenata osnovnih škola Srbije u periodu od 2001/2002. godine i đak je generacije O.Š. ‚‚Dobrila Stambolić” u Svrljigu 2001/2002. godine.  Završio Ekonomski fakultet u Nišu sa prosekom 9,3.

so-glasa

Odbornici su velikom većinom podržali izbor novog direktora Centra za turizam, kulturu i sport i na taj način ukazali mu poverenje da rukovodi ovom ustanovom u narednih šest meseci, za vreme trajanja v.d. mandata.


Vesna Milojković
Vesna Milojković (desno)

Na današnjoj sednici verifikovan je i mandat odbornici Vesni Milojković iz redova Srpske napredne stranke, koja je sledeća na listi SNS-a, posle Gradimira Milosavljevića, koji je u prethodnom periodu izabran za zamenika predsednice opštine Svlrjig.

26 Komentara

  1. Крајње време је дошло да се у Сврљигу упошљавају и анимирају Сврљижани. Марко је јако паметан и личан човек. Улива ми поверење да ће унапредити пословање овог ”културног” центра, установе или како год. Марко, позабави се туризмом и културом.

    1. Igor ce doći na pravo mesto kada za to dodje vreme. Zna se šta je on zaslužio svojim predanim radom i posvecenoscu za razliku od ostalih nabedjenih predsednika i predsednica. Pozdrav za najboljeg čoveka i političara Igora Davidovića!!!

  2. Konačno je primorao samog sebe da podnese ostavku na tu funkciju , pa kaže , iz ličnih razloga . Da iz ličnih razloga , imali da se nekom nije zamerio u Kulturnom Centru , zna i on sam kakvo je bilo njegovo ponašanje , o tome bi se ipak moglo mnogo puno pričati i besediti . Neka ti je srećan put …

  3. “Samo su svemir i ljudska glupost beskonači. Za svemir nisam baš siguran.”
    Neki od ovih komentara ovo apsolutno potvrdjuju.
    Ma, neka ste živi, zdravi i veseli!

  4. Nije ljudski sto pojedini kazu da nista nije uradjeno ranije. Koliko je taj Kulturni centar ranijih godina organizovao manifestacija, tribina i jos mnogo toga. Nije ljudski da se govori o tome na takav nacin.
    Ali, nasim ljudima je tesko ugoditi, sto znaci, i da si najbolji – najgori si.
    Gagi je dobro obavljao svoj posao, u skladu sa svojim godinama – odlicno. Nadam se da ce maretu da prenese znanje i biti uz njega za sve sto zatreba.

  5. ukinuti ovu stranicu. ciste gluposti se pisu,a sto se tice gagija i marka tu je velika razlika u korist gagija .marko moze to da radi ali moze ta nauci to sto gagi zna u naredne 100 god. ukidaj ovo milijo

  6. Pisem ali pod svojim imenom, za razliku od vas koji ste bezimeni i bezlicni iskompleksirani prostaci. A za pivo nije problem, mozemo ga popiti kad god pozelis.

  7. Da je marko dosao na ovo radno mesto a da nije u pitanju seljacka stranka bilo bi lepo . Tek tada bi se moglo reci da je to to, a ovako sve sama politka i sve stranacki , na nasu veliku zalost… A marku svaka cast na uspesima u sklovanju i zivotu … sve najbolje…

  8. bio si i ostao moj drug a ovi sto pisu gluposti oprosti im oni neznaju ni sta je muzika ,umetnost,sport,knjizevnost,mogu samo ovcari,cobani da budu i krajnje je vreme da se vrate tim njima dobro poznatim p[opslovima,

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano