SO SVRLJIG
Broj pregleda

Marko Mladenović novi direktor Centra za turizam, kulturu i sport

Na današnjoj petoj sednici SO Svrljig za novog v.d. direktora Centra za turizam, kulturu i sport izabran je Marko Mladenović.

Marko Mladenović
Marko Mladenović – direktor Centra za turizam, kulturu i sport

Mladenović je na mesto direktora došao umesto Zorana Gavrilovića, koji je podneo ostavku na tu funkciju iz ličnih razloga.

Marko Mladenović je do danas obavljao funkciju pomoćnika predsednice opštine Svrljig, a u prethodnom periodu bio je na mestu direktora ZZ ‚‚Svrljižanka”, obavljao funkciju koordinatora Kancelarije za mlade u Svrljigu, bio koordinator na projektu ‚‚Jačanje kapaciteta lokalne uprave”, a takođe radio je i na poslovima računovodstva u kompaniji ‚‚Nišauto Gemos”.

Bio je stipendista Fonda za mlade talente 2009/2010. godine, stipendista kompanije ‚‚Filip Moris” 2009/2010. godine, bio u selekciji talenata osnovnih škola Srbije u periodu od 2001/2002. godine i đak je generacije O.Š. ‚‚Dobrila Stambolić” u Svrljigu 2001/2002. godine.  Završio Ekonomski fakultet u Nišu sa prosekom 9,3.

so-glasa

Odbornici su velikom većinom podržali izbor novog direktora Centra za turizam, kulturu i sport i na taj način ukazali mu poverenje da rukovodi ovom ustanovom u narednih šest meseci, za vreme trajanja v.d. mandata.


Vesna Milojković
Vesna Milojković (desno)

Na današnjoj sednici verifikovan je i mandat odbornici Vesni Milojković iz redova Srpske napredne stranke, koja je sledeća na listi SNS-a, posle Gradimira Milosavljevića, koji je u prethodnom periodu izabran za zamenika predsednice opštine Svlrjig.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA