Svrljiške novine

Broj pregleda

Održana Skupština ZZ ‚‚Svrljižanka”

Danas je u sali bioskopa Centra za turizam, kulturu i sport održana redovna Skupština zemljoradničke zadruge ‚‚Svrljižanka”.

zz-svrljig

Izveštaj o radu, dosadašnje aktivnosti, izbor direktora ZZ ‚‚Svrljižanka” i predstojeće aktivnosti – bile su glavne teme današnje Skupštine.

Prisutnim poljoprivrednicima, članovima ZZ ‚‚Svrljižanka” obratili su se predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, narodni poslanik Milija Miletić i predsednik zadružnog Saveza Srbije Nikola Mihailović.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, foto: M.M.
Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, foto: M.M.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović istakla je da će opština i u daljem periodu nastojati da pomaže svoje poljoprivrednike i da sarađuje sa Zadrugom. Ona dodaje da saradnja samo može da se unapredi – zarad boljeg poslovanja i poboljšanja stanja poljoprivrede u svrljiškom kraju.

Pozdravljajući prisutne poljoprivrednike i goste iz poljoprivrednih stručnih službi iz regiona, narodni poslanik Milija Miletić kaže da poljoprivreda u Svrljigu napreduje, ali da su potrebna veća zalaganja kako bi se poljoprivrednici mogli pristojno da žive od svog rada.

Kao i do sada, trudiću se da moj Svrljig bude bolje mesto za život. Trudiću se da napredujemo i budemo razvijeniji. Sa razvijenom poljoprivredom i privredom mi možemo graditi bolju budućnost, poručio je Milija Miletić.

Poljoprivrednike je pozdravio i predsednik ZSS Nikola Mihailović koji od osnivanja podržava rad ZZ ‚‚Svrljižanka”.

milija-miletic-sa-gostima

Inače, za novog direktora ZZ ‚‚Svrljižanka” jednoglasnom odlukom skupštine izabrana je Dragica Ristić.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

4 Komentara

  • Trebali ste da izaberete Mileta Davidovica, da ju dovede u bankrot za 2 meseca.

  • Narode , pa dali je moguće da se ovaj Gaca nalazi u svakoj “Zapršci” .

  • Kad vidim ovog testerasa prisere mi se.Sin na losem glasu i visestruki povratnik.On je sramota i los covek bez morala.

  • Bravo omladino! Samo napred! To je buducnost Svrljiga!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *