Održana Skupština ZZ ‚‚Svrljižanka“

Ukupan broj pregleda:

Danas je u sali bioskopa Centra za turizam, kulturu i sport održana redovna Skupština zemljoradničke zadruge ‚‚Svrljižanka“.

zz-svrljig

Izveštaj o radu, dosadašnje aktivnosti, izbor direktora ZZ ‚‚Svrljižanka“ i predstojeće aktivnosti – bile su glavne teme današnje Skupštine.

Prisutnim poljoprivrednicima, članovima ZZ ‚‚Svrljižanka“ obratili su se predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, narodni poslanik Milija Miletić i predsednik zadružnog Saveza Srbije Nikola Mihailović.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, foto: M.M.
Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, foto: M.M.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović istakla je da će opština i u daljem periodu nastojati da pomaže svoje poljoprivrednike i da sarađuje sa Zadrugom. Ona dodaje da saradnja samo može da se unapredi – zarad boljeg poslovanja i poboljšanja stanja poljoprivrede u svrljiškom kraju.

Pozdravljajući prisutne poljoprivrednike i goste iz poljoprivrednih stručnih službi iz regiona, narodni poslanik Milija Miletić kaže da poljoprivreda u Svrljigu napreduje, ali da su potrebna veća zalaganja kako bi se poljoprivrednici mogli pristojno da žive od svog rada.

Kao i do sada, trudiću se da moj Svrljig bude bolje mesto za život. Trudiću se da napredujemo i budemo razvijeniji. Sa razvijenom poljoprivredom i privredom mi možemo graditi bolju budućnost, poručio je Milija Miletić.

Poljoprivrednike je pozdravio i predsednik ZSS Nikola Mihailović koji od osnivanja podržava rad ZZ ‚‚Svrljižanka“.

milija-miletic-sa-gostima

Inače, za novog direktora ZZ ‚‚Svrljižanka“ jednoglasnom odlukom skupštine izabrana je Dragica Ristić.

4 Responses

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *