RADOVI
Broj pregleda

Nastavak asfaltiranja puta od Gojmanovca do Svrljiga

Narodni poslanik Milija Miletić minulog vikenda obišao je radnike koji trenutno rade na pripremanju deonice puta za asfaltiranje od Gojmanovca prema Svrljigu, koji je ušao u treću fazu izrade. 

obilazak-puta

Druga faza asfaltiranja ovog puta završena je u selu Lalinac, odakle je ovih dana počela priprema za nastavak treće i poslednje faze ovih radova.

Tim povodom, mesto gradnje obišao je narodni poslanik Milija Miletić kako bi se uverio u kvalitet rada i razgovarao sa meštanima sela u ovom delu svrljiške opštine.

Do kraja građevinske sezone trebalo bi svi radovi na regionalnom putu drugog A reda 222 da budu završeni.

Ukupno se gradi 22 kilometara novog puta.

Miletić ističe da je sledeći poduhvat asfalitranje i uređenje puta od Crnoljevice do Kalne, odnosno do pute koji spaja Svrljig sa Starom Planinom.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

2 Komentara

  • put je vec poceo da se raslojava (pocelo je pucanje i cepanje novog sloja asfalta) a o kvalitetu izrade celog puta sudicemo sami posle zime…

  • a kada ce s asfaltirati put prema Izvoru Trojici preko Zeljeva.licno sam prisustvovao davanju obecanja pre deset godina od strane sadasnjeg poslanika.I prema obecanju taj put je trebao biti zavrsen pre devet godina

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *