OPŠTINA

Uručene jednokratne novčane pomoći

Broj pregleda

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović uručila je danas jednokratne novčane pomoći roditeljima novorođenih beba i do jedne godine starosti deteta, nezaposlenim porodiljama i novim bračnim parovima.

novcane-pomoci

Tri nova bračna para dobili su pomoć od Opštine, uručeno je pet jednokratnih novčanih pomoći roditeljima tek rođenih beba, osam jednokratnih pomoći do jedne godine starosti deteta i četiri jednokratnih novčanih pomoći nezaposlenim porodiljama.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović čestitala je novim bračnim parovima i roditeljima tek rođenih beba i poručila da će Opština Svrljig. kao i do sada, nastaviti da vodi brigu o mladim sugrađanima koji ostaju da žive u Svrljigu.

Pročitajte i

NATALITET: Opština brine o sugrađanima

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović protekle nedelje uručila je finansijska sredstva za pomoć rasta i podsticaja nataliteta, te sklapanja novih bračnih zajednica u Svrljigu. Ovu

Rast broja dece i novih brakova na selu

U minulom periodu beleži se porast broja novorođene dece u Svrljigu i u selima svrljiške opštine, ali i broj novooformljenih bračnih zajednica.  U decembru 2017.

1 Komentar

  • Lepo je videti nasmejana lica, kako to reče naš predsednik negde.
    Još samo radna mesta da se otvore i Svrljig će biti zanimljiv, ne samo Svrljižanima, već i građanima Niša, Knjaževca i drugih mesta.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *