APEL

JKSP ‚‚Svrljig“: Štedite vodu

Ukupan broj pregleda:

Obaveštavaju se građani Svrljiga da u narednim danima štede i namenski koriste pijaću vodu zbog smanjenja izdašnosti na oba svrljiška izvorišta.

voda svrljig

Naime, kako bi svi delovi Svrljiga dobijali ravnopravno vodu, svi građani moraju dodatno da povedu računa, bar dok se problem sa havarijom i povećanjem izdašnosti na vodovodnoj mreži ne reši.

Takođe, obaveštavaju se i žitelji sela Prekonoga da vodu ne troše nenamenski kako bi viši delovi ovog sela bili normalno snabdevani vodom.

Iz JKSP ‚‚Svrljig“ poručuju da su ekipe na terenu  i da se normalizovanje vodosnabdevanja očekuje već sutra.

10 Responses

  1. Igor umesto da ide da opravlja vodovod i da da primer radnicima i gradjanima, on sas tatka i onog njegovog maleckog poklisara zapucao po slivaci buva li buva slive.

  2. Kad bi seljaci prestali da poljevaju gradine možda bi imalo voda!!!! Podrska za najboljeg direktora u univerzumu igora davidovica!!!!

  3. Za stanje sa vodom nije krivo komunalno preduzece,vec oni koji vec celu deceniju ne zele da rekonstruisu vodovod.U slucaju njegove kompletne rekonstrukcije,Svrljig bi imao bar duplo vise vode.Pare se nalaze za sve moguce namene,a ne za ono sto je od vitalnog znacaja za Svrljizane

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *