MANIFESTACIJA

Počinju 6. ‚‚Susreti sela“ u Svrljigu

Broj pregleda

Centar za turizam, kulturu i sport, pod pokorviteljstvom opštine Svrljig, u cilju zadovoljavanja potrebe za kulturnim i zabavnim životom na seoskom području ove godine organizovaće 6. ‚‚Susrete sela“ u svrljiškoj opštini.

Susreti-sela-2014

‚‚Susreti sela“ počinju u utorak, 16. avgusta, susretom u Prekonogi između ekipa Prekonoge i Beloinja, a kako nezvanično saznajemo učešće u manifestaciji uzeće veći broj ekipa nego prethodnih godina.

Manifestacija ‚‚Susreti sela“ organizuju se u okviru programa ‚‚Svrljiško kulturno leto 2016“.

Inače, ova manifestacija je obnovljena 2011. godine i ima za cilj da oživi i sačuva deo kulturne baštine koju čine izvorni folklor i narodni običaji.

Ideja je da se kroz program manifestacije prikažu lepote narodne nošnje, te da se pospeši kulturno stvaralaštvo seoskih područja opštine Svrljig.

Pročitajte i

Susreti sela 2019. foto: M. M.

,,Susreti sela“ u Grbavču (FOTO+VIDEO)

Manifestacija ,,Susreti sela“ koja se od 2011. godine aktivno održava u Svrljigu večeras je održana u selu Grbavče, a u raznovrsnom programu učestvovali su predstavnici

Počinju ,,Susreti sela“

Manifestacija ,,Susreti sela“ počinje sledećeg ponedeljka u selu Grbavče. Deveti ,,Susreti sela“ počinju sledećeg ponedeljka, 8. jula, u selu Grbavče. Organizator ovogodišnje manifestacije je Centar

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *