PRELEPO

Bazen u Svrljigu turistička atrakcija jugoistoka Srbije

Broj pregleda

Kupališni kompleks ‚‚Bazeni Pastirište“ postao je prava turistička atrakcija jugoistoka naše zemlje, jer ga posećuju turisti iz Niša, Pirota, Knjaževca, Bele Palanke, Vranja, Kruševca i ostalih gradova i opština.

Poluolimpijski bazen, foto: M.M. / Svrljiške novine
Poluolimpijski bazen, foto: M.M. / Svrljiške novine

Svi posetioci bazena su zadivljeni izgledom i uslugom na kompleksu, ali i niskim cenama kojima “Bazeni Pastirište“ mogu da se pohvale.

Juče smo imali najveći broj gostiju sa strane, odnosno najveći broj kupača od kako je počeo sa radom poluolimpijski bazen, rečeno nam je iz Uprave kompleksa.

Naime, kako smo saznali kupališni kompleks ‚‚Bazeni Pastirište“ u toku jučerašnjeg dana posetilo je više od 1200 kupača, a veći broj posetioca je iz drugih mesta.

Vredno je istaći da je cena ulaznice na kompleksu bazena 100 dinara, a zakup ležaljki i suncobrana po 50 dinara.

Pročitajte i

Bazen, foto: S.M.

Važno obaveštenje sa bazena

Kako nam je danas saopštio menadžment kupališnog kompleksa ,,Bazeni Pastirište” – bazen neće raditi u petak, 16. jula. Kako se navodi u izjavi bazen neće

1 Komentar

  • Drago mi je da vidim nasmejana lica nase dece koja se sa gumama,peskirima,maskama za gnjurenje i slicno vracaju sa bazena,pa cesto imam utisak da smo neko primorsko mesto. Godinama unazad se govorilo o izgradnji ovog kompleksa,ja sam to zamisljao samo kao rupu,onu sto su mnogi zatrpavali i ponovo je kopali,na tom istom mestui.
    Hvala opstini koja nam je sada omogucila da ne idemo u Knjazevac i Nis,nego da ostanemo ovde i razvijamo nasu opstinu.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *