Da li vam ovo liči na sportsko igralište?

NEVEROVATNO

Pogledajte kako izgleda novoizgrađeno sportsko igralište u naselju Padalište.

Igralište je izgrađeno 3. septembra 2015. godine, što znači da još uvek nije prošlo ni godinu dana od završetka svih infrastrukturnih radova.

Žitelji ovog dela Svrljiga kažu da je nemoguće doći do sportskog terena, a kada se nekako kroz blato i kamenje probiju, nemoguće je da ga koriste, jer su izvođači i nadzorni organi i ovoga puta precenili sebe, pa je teren pod vodom.

Obećali su da će izgraditi potporni zid koji bi zaštitio igralište, kao i stazu do terena, ali od toga nema ništa, kažu sugrađani koji žive u ovom delu naše opštine.

Svrljižani ovaj teren upoređuju sa novoizgrađenim fitnes centrom i još nekim infrastrukturnim poduhvatima, koji su ”uspešni” za nadležne koji se bave izgradnjom i sličnim radovima.

Da li će posle ovoga neko snositi odgovornost, ostaje nam da vidimo.

Povezano

5 Komentari

  • Radovi su izvedeni po predmeru i projektu (koji naravno stoji na UVID),potporni zid kao ni prilazni put nije predviđen predmerom i projektom tako da je prozivka na račun izvođača neprimerena i paušalna.Izvođač je “RB Kop” iz Svrljiga.

  • Ima dobru drenažu…..

  • Vazno je da su pare uzete i da je bilo slikanje. Sprega neukih,bezobraznih,nesavesnih i korumpiranih daje ovakve rezultate. Sramota! Da je ovo prava i pravna drzava takvi bi bili u zatvorima a ne bi vrsili vlast i imali gradjevinske i druge firme! U Srbiji vazi: što gore-to bolje.

  • manite se takvih komentara,ja verujem predsednici opstine,koja verovatno smatra da je sport nepotreban balast,bar se tako ponasa ne finansirajuci sport.pare iz budzeta ona usmerava na mnogo korisnije i pametnije stvari

  • Novi olimpijski bazen blizu nadleznih organa.

Komentar

Your email address will not be published.