POBEDA

Uređenje zelenila nakon pisanja “Svrljiških novina“

Broj pregleda

Nakon pisanja “Svrljiških novina“ o uraslom mostu u ulici Vase Albanca, neuređenom tržnom centru i prostoru oko njega, stazama koje su zarasle u travu, počelo je generalno čišćenje i uređenje zelenila.

svrljig turizam

Naime, nadležni su odmah, sa početkom radne nedelje, angažovali radnike koji kose i uređuju zelene površine, uređuju most, tržni centar i prostora oko njega.

Internet portal “Svrljiške novine“ godinama unazad ukazuje na lokalne probleme, koji se nakon pisanja rešavaju u našem lokalu.

Danas su građani naselja u ulici Vase Albanca i oko tržnog centra, kod zelene pijace, pohvalili rad “Svrljiških novina“ i poručili da žele i pisano izdanje novina kako bi ljudi koji nemaju mogućnosti da čitaju putem interneta mogli da vide šta se događa u Svrljigu.

Pročitajte i

Razdvaja se Centar za turizam, kulturu i sport

Delegacija Opštine Svrljig predvođena narodnim poslanikom Milijom Miletićem danas se u Beogradu sastala sa državnim sekretarom Miroslavom Kneževićem u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacijei kako

2 Komentar

  • Живели надлежни.

    • zamazivanje ociju.pa zar Svrljizani nisu svesni da su vladari Svrljiga posekli svo drvece koje su mogli.pa zar onaj koji je unistio prirodu,zeli iskreno da je oporavi.za drvece pored Timoka govorili su da drvo mnogo pije vodu i da steti reci.cudi me da opstaje Amazon oko koga su prasume.sva mesta gde se domacinski i u interesu gradjana radi imaju drvorede po ulicama I BEZBROJ ZELENIH OAZA.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *