Search
Close this search box.
POBEDA
Broj pregleda

Uređenje zelenila nakon pisanja ”Svrljiških novina”

Podeli sa prijateljima:

Nakon pisanja ”Svrljiških novina” o uraslom mostu u ulici Vase Albanca, neuređenom tržnom centru i prostoru oko njega, stazama koje su zarasle u travu, počelo je generalno čišćenje i uređenje zelenila.

svrljig turizam

Naime, nadležni su odmah, sa početkom radne nedelje, angažovali radnike koji kose i uređuju zelene površine, uređuju most, tržni centar i prostora oko njega.

Internet portal ”Svrljiške novine” godinama unazad ukazuje na lokalne probleme, koji se nakon pisanja rešavaju u našem lokalu.

Danas su građani naselja u ulici Vase Albanca i oko tržnog centra, kod zelene pijace, pohvalili rad ”Svrljiških novina” i poručili da žele i pisano izdanje novina kako bi ljudi koji nemaju mogućnosti da čitaju putem interneta mogli da vide šta se događa u Svrljigu.

2 Komentara

    1. zamazivanje ociju.pa zar Svrljizani nisu svesni da su vladari Svrljiga posekli svo drvece koje su mogli.pa zar onaj koji je unistio prirodu,zeli iskreno da je oporavi.za drvece pored Timoka govorili su da drvo mnogo pije vodu i da steti reci.cudi me da opstaje Amazon oko koga su prasume.sva mesta gde se domacinski i u interesu gradjana radi imaju drvorede po ulicama I BEZBROJ ZELENIH OAZA.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

Sadnja, čišćenje, priprema...