GOJMANOVAC - SVRLJIG
Broj pregleda
[post-views]

Rekonstrukcija puta po planu

Rekonstrukcija puta od sela Gojmanovac do Svrljiga obavlja se po planu, a trenutno se završava druga faza asfaltiranja.

radovi na putu svrljig

Tim povodom, mesto gradnje, između Slivja i Lalinca, obišli su predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i predsednik Skupštine opštine Svrljig Nebojša Antonijević.

Nakon završetka druge faze i asfaltiranja kroz selo Lalinac, otpočeće završna, treća faza, i asfaltiranje celokupne trase do Svrljiga.

asfalt put

Inače, radovi su počeli početkom aprila ove godine.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

4 Komentara

  • Rekonstrukcija kako je odrađena to je Bogu plakati. Na mestima po sredini puta se vidi stari asvalt gde debljina novog asvalta je 0 mm to sam zapazio kod Popšice u onim serpentinama. Da li to neko kontroliše kako se radi ili ne, ne znam, ali ono je samo šminka od rekonstrukciju kolovoza.

    • Sve radove na ovoj deonici izvodi JP Putevi Srbije. Ovaj put je regionalni i u nadleznosti Republike je. Nadzor i finansiranje vrši Republika, kao i izvođenje radova. Naša opština nema nadležnosti na tom delu puta osim u smislu podnošenja zahteva Republici da se put popravi na našoj teritoriji i u tom delu se ogleda angažovanje lokalne samouprave.

  • Zasto se onda desnicaru kad si u svako grne mirodija slikaju Milija i Jelena, zasto ne dodju iz Republike. Inace u pravu si ovo je Put u nadleznosti Republike ali si opravdavao i velicao pred izvore kada se Miliija slikao kod Gojmanovca a sad branis da oni nemaju veze. Koji si ti ljigavac.

  • sstem te laze neveruj sta ti kaze.ma bice asfalta to se zbog ove vrucine topi sada na 0 mm a SUZAN JE U PRAVU TO NIKO ZIV NE KONTROLISE koja je to samo katastrofa od firme i rukovodstva

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *