GOJMANOVAC - SVRLJIG

Rekonstrukcija puta po planu

Ukupan broj pregleda:

Rekonstrukcija puta od sela Gojmanovac do Svrljiga obavlja se po planu, a trenutno se završava druga faza asfaltiranja.

radovi na putu svrljig

Tim povodom, mesto gradnje, između Slivja i Lalinca, obišli su predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i predsednik Skupštine opštine Svrljig Nebojša Antonijević.

Nakon završetka druge faze i asfaltiranja kroz selo Lalinac, otpočeće završna, treća faza, i asfaltiranje celokupne trase do Svrljiga.

asfalt put

Inače, radovi su počeli početkom aprila ove godine.

4 Responses

  1. Rekonstrukcija kako je odrađena to je Bogu plakati. Na mestima po sredini puta se vidi stari asvalt gde debljina novog asvalta je 0 mm to sam zapazio kod Popšice u onim serpentinama. Da li to neko kontroliše kako se radi ili ne, ne znam, ali ono je samo šminka od rekonstrukciju kolovoza.

    1. Sve radove na ovoj deonici izvodi JP Putevi Srbije. Ovaj put je regionalni i u nadleznosti Republike je. Nadzor i finansiranje vrši Republika, kao i izvođenje radova. Naša opština nema nadležnosti na tom delu puta osim u smislu podnošenja zahteva Republici da se put popravi na našoj teritoriji i u tom delu se ogleda angažovanje lokalne samouprave.

  2. Zasto se onda desnicaru kad si u svako grne mirodija slikaju Milija i Jelena, zasto ne dodju iz Republike. Inace u pravu si ovo je Put u nadleznosti Republike ali si opravdavao i velicao pred izvore kada se Miliija slikao kod Gojmanovca a sad branis da oni nemaju veze. Koji si ti ljigavac.

  3. sstem te laze neveruj sta ti kaze.ma bice asfalta to se zbog ove vrucine topi sada na 0 mm a SUZAN JE U PRAVU TO NIKO ZIV NE KONTROLISE koja je to samo katastrofa od firme i rukovodstva

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *