Search
Close this search box.
BAZENI PASTIRIŠTE
Broj pregleda

CTKS izdaje kafić na bazenu za pola miliona

Podeli sa prijateljima:

Centar za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig danas je na svom portalu objavio javni oglas za izdavanje u zakup prostora na otvorenom bazenu ”Bazeni Pastirište”.

Bazen Svrljig
Foto: Svrljiške novine / arhivska fotografija

Zakup prostora odnosi se na period od 18.6.2016. do 4.9.2016. godine, odnosno za vreme trajanja kupališne sezone u Svrljigu. Početna cena zakupnine prostora za prodaju osvežavajućih pića i brze hrane – centralni šank iznosi 500.000,00 dinara, dok će prostor za prodaju sladoleda koštati 100.000,00 dinara.

Zakupnina se plaća u tri rate i to: 30% u roku od 3 dana od potpisivanja ugovora, druga rata najkasnije 31.07.2016. godine i treća rata do 31.08.2016.godine.

Pravo učešća imaju sva pravna lica i preduzetnici Republike Srbije koji su registrovani za obavljanje navedenih delatnosti.

Svi zakupci prostora moraju ispunjavati zakonom propisane uslove za rad, kako u pogledu sanitarnih uslova, tako i poštovanja propisa tržišne inspekcije, inspekcije rada, turističke inspekcije i dr.

PREUZMITE DOKUMENTACIJU

4 Komentara

  1. Da nije možda previse? Pošto Svrljig ima nešto više od 8000 hiljade stanovnika, a ot tih stanovnika neće da odu pola jer su stariji ludi…svi koji budu išli to će biti deca koja traže od svojih roditelja da bi platili kartu pošto pošo u Svrljig nema.

  2. Zar nevidite daje to namešteno jer se na prvoj ponudi niko nije javio takodje neće ni na ovoj a treći put ide slobodna pogodba da se namesti za nekoga. Ovaj narod je mnogo prost i naivan.

NAJNOVIJE NA PORTALU

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano