Search
Close this search box.
Broj pregleda

Mladi Vukadinović najavio zanimljivu sednicu SO Svrljig

Podeli sa prijateljima:

Mladi političar Lazar Vukadinović iz redova Socijalističke partije Srbije OO Svrljig na svom Fejsbuk profilu objavio je dnevni red sutrašnje prve sednice Skupštine opštine i time najavio ”žučnu političku raspravu” – vlasti i opozicije.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Priprema za sednicu Skupštine opštine Svrljig. Sve je tu, od Statuta, dnevnog reda kao i dopune istog, i vrlo obimnog materijala. Ni ne sanjaju vlastodršci šta ih čeka od mene, napisao je Vukadinović na svom Fejsbuk profilu.

Foto: prtscr
Foto: prtscr

Inače, Vukadinović je najmlađi odbornik u lokalnom parlamentu i ujedno je zamenik predsednika OO SPS Svrljig.

Pogledajte dnevni red sutrašnje prve Skupštine opštine Svrljig.

8 Komentara

 1. Šta vi gosp.Vukadinoviću podrazumevate pod “ žučnom političkom raspravom “,šta se to desilo danas a da nije bilo do sada što nismo videli i čuli,sednica je prošla štaje promenjeno vezano za vaše predhodno najavljivanje na fejs.profilu. Objasnite građanima.

  1. Ma mali nema pojma o politici, isti Čedomir Jovanović. Hrabar je i rečit na f.b. a u skupštini ni da bekne. Reklo bi se da je na nekim praškovima.

   1. Господине “Десничару” ви као да сте били на скупштини па знате да ли сам говорио или не… Пошто видим да сте погрешно информисани, обавештавам вас да сам на скупштини говорио, и то о веома битној ствари – о месним заједницама у којима се вољом власти читаву деценију не одржавају избори, и баш сам својим питањем изазвао гнев господина заменика председника СО који ме је на сваки начин опструирао, ви се запитајте зашто.
    Имате ли име и презиме, чисто информативно питам, да бих знао кога да тужим за “прашкове” који се овде спомињу.
    Господине “Десничару”, да ви оволико озбиљно схватате посао који грађани поверавају одборницима, као што га ја схватам, као и да студирате историју и читате на стотине страна дневно, и ви бисте имали подочњаке.

    1. Gospodine Vukadinoviću o tome koliko ste vaspitani i obrazovani govori i vaš govor mržnje koji ste objavili na f.b. posle sednice, gde za skupštinu kojoj i vi pripadate kažete da je Rajhstag a ljude iz vlasti nazivate nacistima! To je bezobrazluk i treba da vas bude sramota! Vi izgleda da ste zaista na nekim praškovima jer tako nešto u Srbiji još niko nije izrekao pa ni Nataša Kandić ni Sonja Biserko kao najveći srbomrzci! Vi ste Lazare dno dna!

     1. Ја рекао да је СО Сврљиг Немачки Рајхстаг, жао ми је али неће бити. Изволите оригинал цитат са мог профила који очигледно будно пратите: “Господо из власти, Скупштина општине Сврљиг није Рајхстаг Нацистичке Немачке и њеним седницама не председава Херман Геринг, те се убудуће у складу с том чињеницом и понашајте и не покушавајте да ућуткујете одборнике СПС, неће вам успети.”
      Дакле, изволите истину на делу. Знате, лаж не пролази увек господине “Десничару”.

 2. Mladi Vukadinović je kako mi kaže jedan odbornik ispunio obećanje, i očigledno dirnuo u osinjak jer je zatražio da mu se dostave podaci o izborima u mesnim zajednicama, a na svom profilu je objavio i razloge za postavljanje takvog pitanja. Toliko je bio uverlljiv da je zamenik predsednika skupštine na svaki način pokušavao da ga opstruiše tokom izlaganja.
  Pošto poznajem Lazara lično, s obzirom na to koliko pažnje posvećuje svakom poslu, i pripremama za sednice, ne bi me čudilo da uopšte i nema vremena za spavanje, pa me ni dupli kolutovi ispod očiju ne bi iznenadili. Njegova posvećenost je za svaku pohvalu, kamo lepe sreće da se i drugi trude poput njega.

  1. A ti Levičaru ako već pozdaješ Lazara posavetuj ga da likalni parlament nije Rajhstag i das odbornici nisu nacisti kako je on napisao na svom profilu. Mozda su neki njegovi preci bili nacisti, u to neći da ulazim ako se on oseca njehovim pripadnikom nemoj i ostale da meša u to zlo. Neka se on praška i neka uzivka a nemoj da vređa kad ga niko nije vređao!

Probio Protekt

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svrljiske novine predstavljaju

Pravoslavni crkveni kalendar

Ministar

Đerlek obišao ulicu Petra Miloševića u kojoj je rekonstruisana vodovodna mreža

Završeni radovi

Ministar Edin Đerlek danas u poseti Svrljigu povodom rekonstrukcije vodovodne mreže

Radno

Uređenje kanala i propusta prema Drajincu

Ogroman skup podrške

Ogroman skup podrške Ujedinjenoj seljačkoj stranci povodom 24 godine od osnivanja

Politika

Veliki skup Ujedinjene seljačke stranke u Narodnom pozorištu

PU ,,Poletarac'' Svrljig
Ekstra testera komerc

Povezano