LOKACIJA

Moguća izgradnja azila za pse između Svrljiga i Knjaževca

Broj pregleda

Kako saznajemo veliki broj građana, članova mnogobrojnih udruženja za zaštitu životinja iz Srbije i inostranstva, oštro su juče protestovali povodom informacije da će se u Nišu eutanazirati napušteni psi.

psi

Međutim, gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić demantovao je te navode i naglasio da Niš godinama brine o psima i na taj način što “gleda kroz prste nezakonito podignutim azilima u Tvrđavi, na Paliluli i još nekim mestima”

Perišić je takođe najavio da će Niš uskoro morati da pronađe najpovoljniju lokaciju za izgradnju azila za pse, a kao jednu od mogućnosti za izgradnju istog zagovara se mesto između Knjaževca i Svrljiga.

To bi onda bio regionalni azil. Imamo problem sa lokacijom u Nišu. Istraživali smo i na skoro svim mogućim lokacijama imamo oštro protivljenje građana – kaže Perišić.

Pročitajte i

Opština rešava problem pasa lutalica

Veliki broj građana opštine Svrljig obratio se predsedniku opštine Miroslavu Markoviću sa problemom velikog broja pasa lutalica na ulicama grada. Marković kaže da je već

FOTO DANA: Psi na gomili…

Ovo je definitivno fotografija dana koju su nam poslali naši čitaoci. Psi na gomili u užem centru grada… Ovih dana povećana je pojava pasa lutalica

LUTALICE ZAPOSELE SVRLJIG

Psi lutalice su ovih dana aktuelna tema među Svrljižanima i bukvalno su zaposeli uži centar grada. Na svu sreću svi psi su mirni i druželjubivi,

1 Komentar

  • Ni slucajno! Regionalni psi su problem gradova u kojima se nalaze. Naša opština i naša sela ne smeju da služe za takve rabote.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *