Search
Close this search box.
OPŠTINA
Broj pregleda

Uskoro počinje realizacija novog projekta

Podeli sa prijateljima:

Početkom februara meseca potpisan je ugovor o partnerstvu na projektu ”Podrške inovativnim pristupima za povećanje zapošljavanja i zapošljivosti mladih”.

Verbic i Miletic
Miletić i Verbić na potpisivanju

Potpisivanju ugovora projekta koji je izradio tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, prisustvovao je i narodni poslanik Milija Miletić.

Vredno je pomenuti da je izabrano deset projekata u konkurenciji od 200, pa je samim tim ovo još jedan uspeh predstavnika naše opštine.

Projekat sadrži tri faze, a opština Svrljig se priključuje od strata, u prvoj fazi, u kojoj će studenti završnih godina studija kroz stručnu praksu, a svojim inovativnim radom doprineti na poboljšanju rada kompanija i samim tim doprineti ekonomskom boljitku i mogućnosti u otvaranju novih radnih mesta.

Miletic Svrljig

Ovaj projekat podržan je od strane Švajcarske konfederacije, Ministarstva sporta Republike Srbije, Ministarstva prosvete i Ministarstva rada i socijalne politike.

Skupu su prisustvovali i ministar prosvete Srđan Verbić, pomoćnica ministra omladine i sporta Snežana Klašnja, zamenica Ambasadora Švajcerske konfederacije Paulina Mentoneks i predstavnici opštine Svrljig.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano