OPŠTINA
Broj pregleda

Uskoro počinje realizacija novog projekta

Početkom februara meseca potpisan je ugovor o partnerstvu na projektu ”Podrške inovativnim pristupima za povećanje zapošljavanja i zapošljivosti mladih”.

Verbic i Miletic
Miletić i Verbić na potpisivanju

Potpisivanju ugovora projekta koji je izradio tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, prisustvovao je i narodni poslanik Milija Miletić.

Vredno je pomenuti da je izabrano deset projekata u konkurenciji od 200, pa je samim tim ovo još jedan uspeh predstavnika naše opštine.

Projekat sadrži tri faze, a opština Svrljig se priključuje od strata, u prvoj fazi, u kojoj će studenti završnih godina studija kroz stručnu praksu, a svojim inovativnim radom doprineti na poboljšanju rada kompanija i samim tim doprineti ekonomskom boljitku i mogućnosti u otvaranju novih radnih mesta.

Miletic Svrljig

Ovaj projekat podržan je od strane Švajcarske konfederacije, Ministarstva sporta Republike Srbije, Ministarstva prosvete i Ministarstva rada i socijalne politike.

Skupu su prisustvovali i ministar prosvete Srđan Verbić, pomoćnica ministra omladine i sporta Snežana Klašnja, zamenica Ambasadora Švajcerske konfederacije Paulina Mentoneks i predstavnici opštine Svrljig.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *