Akcija spasavanja zavejane porodice (VIDEO)

POMOĆ

Danas oko 18 časova, na putu prema Lalincu, ekipe JKSP ”Svrljig” i vatrogasne jedinice uspešno su sprovele akciju spasavanja gde su nekoliko automobila završila u smetovima.

smetovi jksp pomoc
Pomoć

U jednom automobilu kod mesta ”Vetrila” nalazilo se i jednogodišnje dete sa porodicom.

Ova porodica na pomoć čekala je četiri sata, sve dok mehanizacija JKSP ”Svrljig” i džipovi vatrogasne jedinice i lokalne samouprave nisu probili nanose koji su bili visoki i do jednog metra.

spsavanje deteta
Spsavanje deteta

Bez obzira što je održavanje ove deonice u nadležnosti Preduzeća za puteve, JKSP ”Svrljig” je reagovalo pre svih kako bi što pre očistili kritične deonice, probili smetove i došli do svojih sugrađana da ih spasu.

smetovi svrljig
Narodni poslanik

Na čelu lokale kolone bio je narodni poslanik Milija Miletić, kome je ujedno bio i upućen poziv za pomoć.

Čim sam dobio poziv ekipa iz Svrljiga je krenula u pratnji mehanizacije kako bi smo spasili moje Svrljižane koji su bili zavejani. Na deonici puta prema zavejanom automobilu sa detetom, naišli smo na još dva automobila koja su sletela pored puta u smetove. Svima smo pomogli i uz puno muka došli do Vetrila gde je akcija spasavanja uspešno završena. Hvala Bogu svi su dobro, kaže Miletić.

U akciji su učestvovali narodni poslanik Milija Miletić, direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović sa saradnicima i šef vatrogasne jedinice Igor Mihajlović sa kolegama.

Vredno su putevi ka svrljiškim selima pod snegom i ima smetova na pojedinim deonicama. Savetuje se da se bez preke potrebe ne kreće na put. U toku sutrašnjeg dana opširnije informacije o stanju na putevima.

Povezano

6 Komentari

  • Милија Милетић сврљишки Путин, најјачи, најхрабрији, најплеменитији, најхуманији народни посланик у овом делу Европе и региона, а и шире. Браво за акцију.

  • Pohvale za spasioce, a posebno za naseg narodnog poslanika i direktora bez koga ova akcija ne bi bila moguca.

  • Sve pohvale za angazovanje, ali i pitanje da li je potrebna takva situacija i na putu od Svrljiga ka Staroj planini,preko sela,da bi nadlezni i nadlezne sluzbe reagovale i procistile taj putni pravac?!Ili je ipak bolje spreciti nego leciti?

  • Svake godine jeftin marketing opstinskog vladara, ovo je cak i premijer bio preuzeo. Kakva sramota, rekao bih. Zašto ne pomognu da se očisti put za Knjaževac, ceo dan čekaju šleperi kod benzinske pumpe

  • Kakav marketing….Hvalimo se sami,slikamo se… kud Mi tu i kamere itd,itd….
    Svakog dana ista prica. Nova radna mesta ….Verujte nevernici 🙂

  • jao jao drzavooo

Komentar

Your email address will not be published.