POMOĆ
Broj pregleda
[post-views]

Akcija spasavanja zavejane porodice (VIDEO)

Danas oko 18 časova, na putu prema Lalincu, ekipe JKSP ”Svrljig” i vatrogasne jedinice uspešno su sprovele akciju spasavanja gde su nekoliko automobila završila u smetovima.

smetovi jksp pomoc
Pomoć

U jednom automobilu kod mesta ”Vetrila” nalazilo se i jednogodišnje dete sa porodicom.

Ova porodica na pomoć čekala je četiri sata, sve dok mehanizacija JKSP ”Svrljig” i džipovi vatrogasne jedinice i lokalne samouprave nisu probili nanose koji su bili visoki i do jednog metra.

spsavanje deteta
Spsavanje deteta

Bez obzira što je održavanje ove deonice u nadležnosti Preduzeća za puteve, JKSP ”Svrljig” je reagovalo pre svih kako bi što pre očistili kritične deonice, probili smetove i došli do svojih sugrađana da ih spasu.

smetovi svrljig
Narodni poslanik

Na čelu lokale kolone bio je narodni poslanik Milija Miletić, kome je ujedno bio i upućen poziv za pomoć.

Čim sam dobio poziv ekipa iz Svrljiga je krenula u pratnji mehanizacije kako bi smo spasili moje Svrljižane koji su bili zavejani. Na deonici puta prema zavejanom automobilu sa detetom, naišli smo na još dva automobila koja su sletela pored puta u smetove. Svima smo pomogli i uz puno muka došli do Vetrila gde je akcija spasavanja uspešno završena. Hvala Bogu svi su dobro, kaže Miletić.

U akciji su učestvovali narodni poslanik Milija Miletić, direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović sa saradnicima i šef vatrogasne jedinice Igor Mihajlović sa kolegama.

Vredno su putevi ka svrljiškim selima pod snegom i ima smetova na pojedinim deonicama. Savetuje se da se bez preke potrebe ne kreće na put. U toku sutrašnjeg dana opširnije informacije o stanju na putevima.

Podeli sa prijateljima
[SSB]

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

[SSB]
NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA