DARIVAN MED ZA DECU
Broj pregleda

Predavanje za svrljiške pčelare

Danas je u skupštinskoj sali u zgradi opštine Svrljig održano predavanje na temu ”Radovi na prolećnom razvoju pčelinjih društava”.

Predsednica opstine Svrjig

pcelari
Pčelari opštine Svrljig

Predavač na ovu temu bio je Milojko Šljivić iz Kruševca, a pozivu se odazvao veliki broj svrljiških pčelara, članova Udruženja.

Pokloni
Pokloni

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović pozdravila je okupljene pčelare, istakavši da će opština nastojati da i dalje pomaže i promoviše pčelarstvo koje je proteklih godina razvijenije nego lane.

Inače, ovom prilikom svaki pčelar donirao je po jednu teglu meda za decu iz Udruženja ”Zajedno do svetlosti”, a u njihovo ime poklone su primili Tanja Lazarević i Ninoslav Ranđelović.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

  • Med je proizvod koji se izvozi iz Srbije, pa se postavlja realno pitanje koliko opštinsko rukovodstvo ima manevarskog prostora da direktnom i indirektnom podrškom Udruženju pčelara Svrljg poveća količine koje se sa ovih prostora izvozi u zemlje EU i druge zemlje. Udruženje pčelara Svrljig moglo bi pokrenuti inicijativu da se formira pri opštini Savet izvoznika gde bi se oni okupiljali i iznosili predloge opštinskom rukovodstvu šta je potrebno učiniti da bi se povećao izvoz. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Your email address will not be published.