SASTANAK
Broj pregleda
[post-views]

Direktori o poslovanju u 2015. godini

Danas je u kancelariji predsednice opštine Svrljig Jelene Trifunović održan poslednji ovogodišnji sastanak sa direktorima svrljiških javnih preduzeća i ustanova.

Direktorr

U skoro svim ustanovama i preduzećima stanje je redovno, pripremaju se planovi za narednu 2016. godinu i završavaju započeti poslovi iz tekuće godine.

Direktor Doma Zdravlja Dragan Budimović istakao je da ova zdravstvena ustanova ima potrebu za nabavkom jednog kombi vozila kojim bi se u narednoj godini prevozili pacijenti koji idu na hemodijalizu i trenutno ih ima 9 u Svrljigu.

Predsednica opštine Svrljig kaže da je opština spremna da pomogne i u saradnji sa Domom zdravlja nabavi ovo vozilo koje bi olakšalo prevoz pacijenata, pre svega zbog sigurnosti i bezbednosti svih sugrađana.

Inače, što se tiče kulture na nivou opštine Svrljig u prethodnom periodu dosta je urađeno, rekao je šef računovodstva Centra za turizam, kulturu i sport Vladan Dikić.

On ističe da je samo u prošlom mesecu na repertoaru Centra bio bogat kulturni sadržaj, od promocija knjiga, tribina, do veoma značajne manifestacije “Dani Gordane Todorović“ i štampanja najnovijeg časopisa “Bdenje“. Dikić je rekao da Centar trenutno radi na realizaciji projekata Ministarstva kulture i informisanja, pribavlja i digitalizuje svoju delatnost, a u toku je procedura kupovine savremenog skenera koji će omogućiti skeniranje knjiga na najbolji mogući način, što bi konkretno značilo da bi Biblioteka mogla postati i jednim delom elektronska.

direktori

Dobrivoje Stojanović, V.D. direktor JP “Direkcije za izgradnju Svrljiga“ kaže da se poslovi polako privršavaju, da su mnoge akcije i završene, te da je dosta urađeno u ovoj kalendarskoj godini.

Do kraja godine, ukoliko vremenski uslovi dozvole, biće asfaltirane ulice Olge Đorđević, Sajtareva, Mladenova, Miodraga Sarajlije i 13. Oktobra, rečeno je na današnjem sastanku.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *