CTKS

Milijana Milošević dobila nagradu za najlepše dvorište

Ukupan broj pregleda:

U Centru za turizam, kulturu i sport juče su uručene nagrade za najlepše uređena dvorišta na teritoriji opštine Svrljig.

najlepsa dvrosita
Dobitnica prve nagrade Miljana Milošević

Prvu nagradu za najuređenije dvorište dobila je Milijana Milošević koja živi u ulici 29. novembra, druga nagrada pripala je Venki Krstić iz Ilije Živulovića, a treća Biljani Milutinović iz ulice Stavre Partizana.

Nagradu za najlepše seosko dvorište dobila je Varadnika Sibinović iz Lalinca.

Prvu nagradu za najuređeniju terasu dobila je Jelena Opsenica Kostić iz ulice Vase Albanca.

Vredno je istaći da je za uređenje porte crkve u Svrljigu dodeljena Pohvala Jeleni Eraković, supruzi starešine svrljiškog hrama.

jt

Komisija u sastavu Tihomir Videnović, Lela Ivković i Slaviša Milivojević odlučila je da se sva dvorišta i terase koje su ranijih godina nagrađivana ovog puta ne boduju.

Takođe, svi nagrađeni dovijaju novčanu nagradu, pretplatu za časopis “Moja lepa bašta“, po tri sadnice tuje kolumne iz rasadnika Pokreta gorana Svrljig, diplome i pohvale.

Podeli nagrada prisustvovala je i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

1 Komentar

  • Čestitam nagradjenim sugradjankama i želim im da još dugo godina uredjenim životnim prostorom doprinose lepoti Svrljiga, ali i edukaciji drugih komšija/ca kako sve oko njih može mnogo lepše da izgleda. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *