VANDALIZAM
Broj pregleda

Obijeno sedište Ujedinjene seljačke stranke u Svrljigu

U noći između četvrtka i petka obijena je prostorija Ujedinjene seljačke stranke u Svrljigu, glavno sedište. Nasilno su provaljena metalna vrata, ali iz stranke ništa nije iznešeno.

USS

Ovakav vid vandalizma danas je osudio predsednik stranke i narodni poslanik Milija Miletić. On je istakao da je na sličan način oštećena kancelarija Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Knjaževcu, što je takođe danas osudio.

Miletić je nagovestio da je moguće da se radi o neistomišljenicima ili onima koji imaju nešto prtovi Ujedinjene seljačke stranke.

Inače, po svemu sudeći počinioca bi trebalo vrlo brzo identifikovati jer je grad pokriven video nadzorom, kamere snimaju uži deo centra, a i pored sedišta stranke postavljena je kamera koja je usmerena u pravcu ulaznih vrata.

Autor: M.R.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

2 Komentara

  • Ivan ivanović tražio čuveni bukvar.

  • Ovakav vandalizam je za svaku osudu. Naravno da se očekuje istraga od strane nadležnih državnih organa, gde će se pregledati i zabeleženo na kamerama u tom delu grada. Ipak, sve ovo treba samo da podstakne čelnike USS da još više rade na konkretnom poboljšanju života i rada na teriotoriji opštine Svrljig, kako bi sami ljudi, žitelji sa te teritorije bili zdovoljni sa vlašću USS. Tada će i ti zadovoljni otvoriti četvore oči i čuvati sedište USS, odnosno tada će i USS imati 24 časa dežurstvo u svom sedištu jer će se pratiti šta se sve dešava u opštini i šire i produkovati informacije za sve ciljne grupe – počev od mladih iz Foruma mladih do najstarijih članova USS. Sa tim celodnevnim dežurstvima bićete 100% sigurnih protorija, ali će i učinak vlasti biti veći, kako u samom Svrljigu, tako i šire. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *