Search
Close this search box.
VANDALIZAM
Broj pregleda

Obijeno sedište Ujedinjene seljačke stranke u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

U noći između četvrtka i petka obijena je prostorija Ujedinjene seljačke stranke u Svrljigu, glavno sedište. Nasilno su provaljena metalna vrata, ali iz stranke ništa nije iznešeno.

USS

Ovakav vid vandalizma danas je osudio predsednik stranke i narodni poslanik Milija Miletić. On je istakao da je na sličan način oštećena kancelarija Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Knjaževcu, što je takođe danas osudio.

Miletić je nagovestio da je moguće da se radi o neistomišljenicima ili onima koji imaju nešto prtovi Ujedinjene seljačke stranke.

Inače, po svemu sudeći počinioca bi trebalo vrlo brzo identifikovati jer je grad pokriven video nadzorom, kamere snimaju uži deo centra, a i pored sedišta stranke postavljena je kamera koja je usmerena u pravcu ulaznih vrata.

Autor: M.R.

2 Komentara

  1. Ovakav vandalizam je za svaku osudu. Naravno da se očekuje istraga od strane nadležnih državnih organa, gde će se pregledati i zabeleženo na kamerama u tom delu grada. Ipak, sve ovo treba samo da podstakne čelnike USS da još više rade na konkretnom poboljšanju života i rada na teriotoriji opštine Svrljig, kako bi sami ljudi, žitelji sa te teritorije bili zdovoljni sa vlašću USS. Tada će i ti zadovoljni otvoriti četvore oči i čuvati sedište USS, odnosno tada će i USS imati 24 časa dežurstvo u svom sedištu jer će se pratiti šta se sve dešava u opštini i šire i produkovati informacije za sve ciljne grupe – počev od mladih iz Foruma mladih do najstarijih članova USS. Sa tim celodnevnim dežurstvima bićete 100% sigurnih protorija, ali će i učinak vlasti biti veći, kako u samom Svrljigu, tako i šire. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano