Search
Close this search box.
ZA LEPŠI SVRLJIG
Broj pregleda

Nastavak revitalizacije putne infrastrukture

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić ovih dana obilazio je radove širom svrljiške opštine, a krajem minule nedelje obišao je i svrljiška sela Izvor i Željevo.

Za bolji i lepsi svrljig

U Izvoru se kroz akciju ”Na dinar, četiri dinara” izgradilo oko 300 metara puta koji se spaja sa željevačkim putem koji je u prethodnom periodu uređen i posipan grebanim asfaltom.

Najbitnije je da su ljudi u skoro svim selima, mahalama i zaseocima zadovoljni radovima koji se izvode kroz akciju ”Na dinar, četiri dinara” koja nam je dosta pomogla da revitalizujemo putnu mrežu u svrljiškoj opštini. Predsednica opštine Jelena Trifunović grčevito se bori da od Svrljiga napravi bolje mesto za život i uvek će imati moju neizmernu podršku u svemu, rekao je Milija Miletić.

Miletić je naglasio da će se truditi da iz što više izvora i budžeta Republike Srbije obezbedi sredstva koja će pomoći da se obezbedi lakši i lepši život na selu, kao i da se završe poslovi na uređenju atarskih puteva, te da u samom Svrljigu privedu nameni svi započeti radovi.

Untitled-1

Do kraja ove građevinske sezone možemo očekivati pokrivanje višenamenske sportske hale, završetak izgradnje bazena, kao i dolazak investitora koji će ulagati u poljoprivredu, rekao je Miletić.

Asfaltiranju u selima prisustvovali su i predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević kao i direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović.

5 Komentara

  1. Lele lele postade i testeras bitan sraf u opstini gde um ne caruje a gde snaga klade valja!Optilese vise ovi seljaci ali docice i njima kraj.Milija i Davidovic me ne nerviraju uopste kolko ove ulizice i poltroni oko njih.Poslanice ovi oko tebe ce ti doci glave!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano