Search
Close this search box.
ASFALTIRANO
Broj pregleda

Završeni radovi na pružnom prelazu

Podeli sa prijateljima:

Radnici JKSP ”Svrljig” na inicijativu predsednice opštine Svrljig Jelene Trifunović asfalitarili su i uredili pružni prelaz u blizini gradskog parka.

zavrseni-radovi-na-pruznom-prelazu

Stari asfalt zamenjen je novim na pružnom prelazu i više nema kritičnih rupa na ovoj deonici puta.

Inicijativa za uređenje ovog prelaza potekla je od predsednice opštine Jelene Trifunović, koja je insistirala da se ovi radovi izvedu što pre, dok je lepo i sunčano vreme, kako bi se saobraćaj odvijao normalno u narednom periodu.

Jedan komentar

  1. Bravo za predsednicu Jelenu i svakog ponaosob od radnika koji je uložio svoj rad i znanje da se uredi ovaj deo Svrljiga. Ima mnogo toga što je uradjeno za bolji izgled Svrljiga, što znači da se mnogo radnih sati uložilo i dobilo poboljšanje okruženja za život i rad. Medjutim, vidim da privatna inicijativa ne prati ovakav rad opštinskog rukovodstva i nadležnih javnih preduzeća u Svrljigu. Vidim da se ono što je privatna imovina, privatni posed – ne uredjuje kako bi mogao, tako da se sada postavlja pitanje rukovodstvu i članstvu USS da svojim primerom pokrenu svoje sugradjane. Kada bi se oni solidarno okupili, posebno mislim na mlade članove USS, pa kao kada se krenulo i farbalo i čistilo na javnim prostorima tako bi bilo dobro da se privatni prostori urede i kroz sistem mobe ojača njihovo medjusobno poverenje. Ovakav vid aktivnosti podmlatka USS može se obavljati tokom letnjih, jesenjih i do pred same zimske dane, a to bi se moglo uzeti već i kao svojevrsni promotivni rad i vrednost za predstojeće lokalne izbore, najavljene za decembar ove godine. Evo, mobe bi bile sa materijalnom dobiti za pojedine porodice, za ukupan izgled Svrljiga, a USS bi ojačala svoju marketinšku promociju kako u samom Svrljigu tako i u svim naseljima na teritoriji ove opštine. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano