Search
Close this search box.
ASFALTIRANO
Broj pregleda

Završeni radovi na pružnom prelazu

Podeli sa prijateljima:

Radnici JKSP ”Svrljig” na inicijativu predsednice opštine Svrljig Jelene Trifunović asfalitarili su i uredili pružni prelaz u blizini gradskog parka.

zavrseni-radovi-na-pruznom-prelazu

Stari asfalt zamenjen je novim na pružnom prelazu i više nema kritičnih rupa na ovoj deonici puta.

Inicijativa za uređenje ovog prelaza potekla je od predsednice opštine Jelene Trifunović, koja je insistirala da se ovi radovi izvedu što pre, dok je lepo i sunčano vreme, kako bi se saobraćaj odvijao normalno u narednom periodu.

Jedan komentar

  1. Bravo za predsednicu Jelenu i svakog ponaosob od radnika koji je uložio svoj rad i znanje da se uredi ovaj deo Svrljiga. Ima mnogo toga što je uradjeno za bolji izgled Svrljiga, što znači da se mnogo radnih sati uložilo i dobilo poboljšanje okruženja za život i rad. Medjutim, vidim da privatna inicijativa ne prati ovakav rad opštinskog rukovodstva i nadležnih javnih preduzeća u Svrljigu. Vidim da se ono što je privatna imovina, privatni posed – ne uredjuje kako bi mogao, tako da se sada postavlja pitanje rukovodstvu i članstvu USS da svojim primerom pokrenu svoje sugradjane. Kada bi se oni solidarno okupili, posebno mislim na mlade članove USS, pa kao kada se krenulo i farbalo i čistilo na javnim prostorima tako bi bilo dobro da se privatni prostori urede i kroz sistem mobe ojača njihovo medjusobno poverenje. Ovakav vid aktivnosti podmlatka USS može se obavljati tokom letnjih, jesenjih i do pred same zimske dane, a to bi se moglo uzeti već i kao svojevrsni promotivni rad i vrednost za predstojeće lokalne izbore, najavljene za decembar ove godine. Evo, mobe bi bile sa materijalnom dobiti za pojedine porodice, za ukupan izgled Svrljiga, a USS bi ojačala svoju marketinšku promociju kako u samom Svrljigu tako i u svim naseljima na teritoriji ove opštine. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano