KONAČNO
Broj pregleda

Ulica Vase Albanca u novom ruhu

Protekle nedelje počeli su pripremni radovi na asfaltiranju ulice Vase Albanca, u dužini od 1,5 km.

rekonstrukcija

Potpisanim ugovorom između opštine Svrljig i JP ”Putevi Srbije” predviđena je rekonstrukcija – asfaltiranje ulice Vase Albanca u dužini od 1,5 km. Ugovor su potpisali, u ime opštine predsednica Jelena Trifunović i ispred JP ”Putevi Srbije” Zoran Drobnjak.

Radimo na kompletnoj rekonstrukciji ulice Vase Albanca. Počeli smo sa izgradnjom trotoara, a sada došao je na red i početak radova na asfalitranju kolovoza, kaže predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Narodni poslanik Milija Miletić ističe da su ovogodišnji infrastrukturni poduhvati zaslugom aktivne lokalne samouprave, ali i ogledalo veze između Vlade Republike Srbije i lokalne samouprave.

Asfaltiranjem ulice Vase Albanca povezaće se put koji vodi do Stare planine sa opštinom Svrljig i samim tim stvoriti mogućnost za oživljavanje ovog dela Svrljiga.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

3 Komentara

  • Kad se zavrsi ulica neka u njoj saobracajci postave radar

  • ma da ul. vase Albanca -jedna strana ulice vecito povlascena druga u prasini i blatu od 1981. godine.
    U nekim delovima grada OVCE i KRAVE (bukvalno) imaju asfalt i vrse nuzdu (neki bi rekli obogacuju i maste put) a neki delovi grada na samo 5 minuta nemaju pojma sta je to asfalt.30 godina se gazi blato i cepaju stikle po makadamskim putevima…

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *