MALO NEOZBILJNO

Hotel u centru Svrljiga menja za nekretnine po Srbiji

Broj pregleda

Posle uspešne kupovine hotela “Kalafat“ u centru Svrljiga, kupac ga već prodaje i to na sajtu “Kupujem prodajem“ za 95 000 eura.

miodrag

Zanimljivo je da izvesni Miodrag, kako se potpisuje na sajtu KP, nudi i zamenu za objekte, tj. nekretnine po Nišu, Zaječaru, Pirotu, Novom Sadu ili Beogradu.

Njegov oglas glasi ovako:

Na prodaju hotel u Svrljigu!
Kvadratura: 2000m2
Broj soba: 40
Restoran sala
2 lokala u prizemlju
Moze zamjena za nekretnine u Nisu, Zajecaru, Pirotu, Novom Sadu, Beogradu.

Kontakt osoba: Miodrag
Kontakt telefon: 064/6xx xxx x

Link do oglasa: OGLAS

Inače, po fejsbuk statusima i komentarima Svrljižani ovakav vid prodaje ocenjuju po malo neozibilnjim.

Pročitajte i

Hotel ‚‚Kalafat'', centar Svrljiga, foto: Google maps

Danas je prodat hotel u centru Svrljiga

Kako nezvanično saznajemo, danas popodne sklopljen je kupoprodajni ugovor i hotel “Kalafat“ koji se nalazi u centru Svrljiga prodat je jednom svrljiškom privredniku. Podsećamo, hotel

Kupio „galaksi“, dobio ciglu!

Kupovina preko interneta za M. S. iz Svrljiga i N. P. iz Niša završila se neslavno jer su umesto željenih tehničkih uređaja koje su dobro

1 Komentar

  • Na žalost svih gradjana Svrljga, nesloga je dovela do ovakvog postupka sa hotelom „Kalafat“. Sada se vidi koliko bi bilo dobiti za sve stanovnike opštine Svrljig da su se okupili kao ortačko društvo ili neki drugi oblik privrednog subjekta i kupili hotel. Mnogobrojne manifestacije dovode u Svrljig sve više gostiju i da su od „Kalafata“ naprvili svoj hotel, svoje vlasništvo, imali bi rast prihoda iz godine u godinu, a i njihova deca bi bila obezbedjena za posao i smisao ostanka u Svrljigu. Ovako hotel je kupljen i nudi se u trenutku kada su nekretnine otišle u bescenje širom Srbije. Ovo je još jedan primer šta srpska nesloga može da učini, dragi moji sunarodnici. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *