Search
Close this search box.
PO SVIM STANDARDIMA
Broj pregleda

Dom zdravlja ”Dr Ljubinko Đorđević” akreditovan na tri godine

Podeli sa prijateljima:

Svrljiški Dom zdravlja ”Dr Ljubinko Đorđević” akreditovan je na tri godine, saopštila je Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije.

akreditovan

Rešenjem komisije za ocenjivanje Dom zdravlja Svrljig je proglašen ”Akreditovanim Domom zdravlja” na period od tri godine.

Na taj način Dom zdravlja Svrljig je po prvi put od osnivanja svrstan u red akreditovanih zdravstvenih ustanova, odnosno ustanova koje zdravstvene usluge pružaju na visokim i kvalitetnim standardima zasnovanim na propisanim zakonskim normama.

Priprema za proces akreditacije i ocenjivanja Doma zdravlja je složen proces koji je trajao skoro godinu dana.

Za ovakav uspeh i pozitivan rezultat potrudili su se i marljivo radili svi radnici Doma zdravlja, a posebne pohvale zaslužuju šefovi timova koji su pred sobom imali najveće i najobimnije zadatke.

Doma zdravlja Svrljig posebnu zahvalnost duguje rukovodstvu Opštine Svrljig koje je svojim pozitivnim stavovima i saradnjom u mnogome doprinelo ostvarenju pozitivnog uspeha, stoji u zvaničnom saopštenju Doma zdravlja.

4 Komentara

  1. “…ustanova koje zdravstvene usluge pružaju na visokim i kvalitetnim standardima”

    Kad bi se šalili. Dom zdravlja u Svrljigu neko može da proglasi najboljom institucijom tog tipa u državi, to ne znači da je u realnosti stvarno tako.

  2. Možda nije sve baš tako u realnosti, ali je, svakako, za svaku pohvalu sve ono na čemu se radi u ovom Domu zdravlja, za razliku od prethodnih godina kada se niko nije potrudio ni prstom da mrdne radi nekog boljitka ove ustanove. Svrljižani, kao i uvek, znaju samo da kritikuju i nipodaštavaju svačiji rad. Žalosno.

  3. Dom zdravlja treba zatvoriti jer oni samo sluze da napisu uput za Nis.Ljudi gube dragoceno vreme i bolje da ne postoji jer bi u tom slucaju odma otisli u Nis gde moze da im se pruzi adekvatna pomoc.Ova ustanova sluzi samo za zaposljavanje clanova iz Seljacke stranke

  4. I nije bas tako kako iygleda neljubaynost pojedinih salterskih radnika je ravno nuli , u tom domu ydravlja glavnu rec vode samo clanovi vodece stranke u opstini , a to su pojedini voyaci koji sluybena voyila koriste i u privatne svrhe ,yaposljavaju svoju decu preko partije , SVRLJISKI DOM YDRAVLJA JE JEDINA USTANOVA GDE SU POJEDINI POMOCNI RADNICI VOYACI SANITETA , STO TO NEKO NE ISPITA….

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano