POSLE MNOGO GODINA

Počelo uređenje trotoara u ulici Vase Albanca

Broj pregleda

Početkom ove nedelje krenuli su radovi na izgradnji trotara u ulici Vase Albanca od mosta na Pravačkoj reci, prema ITK Svrljig.

Trotoari

Radove je obišao predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević sa saradnicima i predstavnicima JP “Direkcije za izgradnju Svrljiga“.

Uređenje Svrljiga nastavljamo izgradnjom novih trotoara od mosta na Pravačkoj reci prema Tekstilnom kombinatu. Trotoari u ovom delu grada nisu uređivani godinama unazad, rekao je Antonijević.

Radovi se izvode preko JP “Direkcije za izgradnju Svrljiga“, a iz budžeta opštine Svrljig.

Pročitajte i

Trotoari, Prvomajska ulica, foto: M.M.

Asfaltirani trotoari u Prvomajskoj ulici

Prethodnih nedelja završeni su radovi na asfaltiranju trotoara u Prvomajskoj ulici. Uređenje trotoara završeno je neposredno pre završnih radova na izgradnji mosta preko Svrljiškog Timoka.

Izgradnja trotoara u Prvomajskoj ulici, foto: Svrljiške novine

Izgradnja trotoara u Prvomajskoj ulici

Pripremni radovi za uređenje i izgradnju trotoara u ulici Prvomajskoj skoro da su završeni. Kako je planirano biće izgrađeni trotoari duž cele ulice, od skretanja

1 Komentar

  • Tako treba raditi za svoje mesto, pa preporučujem da se opštinska uprava angažuje na stimulisanju individualnih vlasnika da po uredjenju trotoara i drugih javnih površina da se u najbolji red dovedu i privatne površine koje izlaze na te sredjene javne površine. Tako bi se dobile šire uredjene površine i dobilo bi se na lepoti čitavog Svrljiga. Podsećam sve Svrljižane da se od svakog potrošenog dinara gostiju koji dodju u Svrljig bolje živi, hteli vi to da priznate ili ne priznate. Pitanje je privatne inicijative i pomoći opštinske uprave, pa je na vama dragi sugradjani da se zasuču rukavi i uključi mozak, do maksimuma kapaciteta. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *