CRKVA
Broj pregleda

Gramata zahvalnosti Miliji Miletiću

Srpska pravoslavna crkvena opština Svrljig, na obeležavanju gradske slave, dodelila je narodnom poslaniku i predsedniku Ujedinjene seljačke stranke Miliji Miletiću GRAMATU zahvalnosti.

Miletic-i-Erakovic

GRAMATA je uručena za zalaganje i inicijativu da se 2015. godine obnovi proslavljanje Sv. cara Konstantina i carice Jelene – gradske slave.

GRAMATU je Miletiću uručio sveštenik svrljiške crkve Sv. car Konstantin i carica Jelena – Strahinja Eraković.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Čestitam gospodi Erakoviću i Miletiću na saradnji koja je urodila Litijom ulicama Svrljiga, za gradsku slavu, ali pitam ih obojicu kako da se organizuju sastanci predstavnika srpske pravoslavne opštine Svrljig i opštinske uprave Svrljiga kako bi se organizovanije pristupilo dovodjenju hrišćanskih pravoslavnih vernika na hodočašća širom svrljiškog opštinskog prostora. Ima se videti lepota hramova, ali i osetiti pravoslavna duhovna lepota kod ljudi i sve to u očuvanoj prirodi. Naravno, pozivam gospodu Erakovića i Miletića da se upute kod Njegovog Preosveštenstva episkopa niškog Jovana, po blagoslov za naznačene aktivnosti u oblasti razvoja verskog turizma na teritoriji opštine Svrljig. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *