BEOGRAD/SVRLJIG

Unapređenje poljoprivrede u ruralnim sredinama

Ukupan broj pregleda:

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić proteklih dana sastao se sa Draganom Mirkovićem – pomoćnikom ministra poljoprivrede, šumarstva i vodopirvrede i razgovarao na temu razvoja poljoprivrede u ruralnim sredinama.

Milija Miletić i Dragan Marković
Milija Miletić i Dragan Marković

Na sastanku je bilo reči o razvoju i pomoći poljoprivrednim proizvođačima direktnim subvencijama.

Svakako, poljoprivreda je motor pokretač celog regiona, odnosno cele Srbije. Subvencije su veoma bitne za dalji razvoj, a naš zadatak je da zajedničkim snagama poboljšamo stanje u poljoprivredi u svim krajevima, pogotovu u ruralnim, gde se nalazi i moj Svrljig“, poručio je Mileitć.

Na sastanku je dogovoreno da predstavnici ministarstva poljoprivrede obiđu opštinu Svrljig i daju logističku podršku u formiranju novog udruženja prerađivača lekovitog bilja.

5 Responses

 1. pokusao sam da dam neke komentare,ali postoji cenzura.Ukoliko je nema,bice ovo objavljeno,a ja ponovo dobrodosao.Ne smejte se i ne placiite,a odustao sam od komentara koji bi bili antologijski.Neko ce mozda NEKADA I MENE SHVATITI,a vi ostali ,pokusajte da se u Svrljigu izborite za status ravnopravnih.Nemojte biti vise u Orvelovoj Zivotinjskoj farmi.

 2. ovo dole nije komentar pravog Srboljuba Milovanovica,vec neke kukavice,olosa koji zloupotrebljava moje ime.Policiju nameravam da angazujem,jer je to krivicno delo

 3. Milija je najvise postigao i uradio za Svrljig. Mozemo da pricamo sta hocemo i kako hocemo.
  Da vam postavim tri pitanja na koja necete imati odgovor a to su:
  1. Ko je vise politicki uspeo od Milije?
  2. Ko je ovoliko promovisao Svrljig, vise od Milije?
  3. Ko se ovoliko zalagao za Svrljig, vise od Milije?

 4. Svaka čast našem poslaniku, kamo sreće da ih imamo više sa ovakvim elanom, koji ovoliko rade za i u korist Svrljiga i Svrljižana bilo bi dobro.Samo napred Milija imaš podršku građana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *