BEOGRAD/SVRLJIG
Broj pregleda

Unapređenje poljoprivrede u ruralnim sredinama

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić proteklih dana sastao se sa Draganom Mirkovićem – pomoćnikom ministra poljoprivrede, šumarstva i vodopirvrede i razgovarao na temu razvoja poljoprivrede u ruralnim sredinama.

Milija Miletić i Dragan Marković
Milija Miletić i Dragan Marković

Na sastanku je bilo reči o razvoju i pomoći poljoprivrednim proizvođačima direktnim subvencijama.

Svakako, poljoprivreda je motor pokretač celog regiona, odnosno cele Srbije. Subvencije su veoma bitne za dalji razvoj, a naš zadatak je da zajedničkim snagama poboljšamo stanje u poljoprivredi u svim krajevima, pogotovu u ruralnim, gde se nalazi i moj Svrljig”, poručio je Mileitć.

Na sastanku je dogovoreno da predstavnici ministarstva poljoprivrede obiđu opštinu Svrljig i daju logističku podršku u formiranju novog udruženja prerađivača lekovitog bilja.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

5 Komentara

 • pokusao sam da dam neke komentare,ali postoji cenzura.Ukoliko je nema,bice ovo objavljeno,a ja ponovo dobrodosao.Ne smejte se i ne placiite,a odustao sam od komentara koji bi bili antologijski.Neko ce mozda NEKADA I MENE SHVATITI,a vi ostali ,pokusajte da se u Svrljigu izborite za status ravnopravnih.Nemojte biti vise u Orvelovoj Zivotinjskoj farmi.

 • ne smejte se i ne placite,nego samo ponovo glasajte.Naravno ……. isto

 • ovo dole nije komentar pravog Srboljuba Milovanovica,vec neke kukavice,olosa koji zloupotrebljava moje ime.Policiju nameravam da angazujem,jer je to krivicno delo

 • Milija je najvise postigao i uradio za Svrljig. Mozemo da pricamo sta hocemo i kako hocemo.
  Da vam postavim tri pitanja na koja necete imati odgovor a to su:
  1. Ko je vise politicki uspeo od Milije?
  2. Ko je ovoliko promovisao Svrljig, vise od Milije?
  3. Ko se ovoliko zalagao za Svrljig, vise od Milije?

 • Svaka čast našem poslaniku, kamo sreće da ih imamo više sa ovakvim elanom, koji ovoliko rade za i u korist Svrljiga i Svrljižana bilo bi dobro.Samo napred Milija imaš podršku građana.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *