APRILSKI
Broj pregleda

Održan sastanak sa direktorima

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović održala je, već ustaljeni, sastanak sa direktorima i predstavnicima javnih preduzeća i ustanova sa teritorije Svrljiga.

Sastanak-direktora Na sastanku je bilo reči o mesečnim aktivnostima u ustanovama i javnim preduzećima, a izveštaj je prvi podneo direktor svrljiškog Doma zdravalj, Dragan Budimović. On je istakao da ova zdravstvena ustanova ima dosta poteškoća u radu, prevashodno zbog nedostatka kadrova. Po njegovim rečima u toku 2014. godine iz Doma zdravlja u penziju je otišlo četiri lekara, a samo jedan je primljen.

Predsednica opštine poručila je da što pre mora da se počne sa unutrašnjom organizacijom Doma zdravlja, kako bi se olakšalo funkcionisanje ustanove.

Direktorka srednje škole “Dušan Trivunac Dragoš“ kaže da je u toku priprema za obeležavanje tridset godina od osnivanja Srednje škole. Trenutno se radi na uređenju zelene površine, a u toku ove godine biće izvršena i rekonstrukcija prozora.

Saša Golubović, direktor osnovne škole “Dobrila Stambolić“ obavestio je predsednicu da Škola planira da u narednom periodu, uz pomoć Lokalne samouprave, izvrši kupovinu novih kotlova, jer su postojeći stari više od 40 godina i dotrajali su.

U nastavku sastanka izveštaje su podneli predstavnici P.U. “Poletarac“, Centra za turizam, kulturu i sport, Centra za socijalni rad, Crvenog krsta i J.P. “Direkcije za izgradnju Svrljiga“.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *