Search
Close this search box.
APRILSKI
Broj pregleda

Održan sastanak sa direktorima

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović održala je, već ustaljeni, sastanak sa direktorima i predstavnicima javnih preduzeća i ustanova sa teritorije Svrljiga.

Sastanak-direktora Na sastanku je bilo reči o mesečnim aktivnostima u ustanovama i javnim preduzećima, a izveštaj je prvi podneo direktor svrljiškog Doma zdravalj, Dragan Budimović. On je istakao da ova zdravstvena ustanova ima dosta poteškoća u radu, prevashodno zbog nedostatka kadrova. Po njegovim rečima u toku 2014. godine iz Doma zdravlja u penziju je otišlo četiri lekara, a samo jedan je primljen.

Predsednica opštine poručila je da što pre mora da se počne sa unutrašnjom organizacijom Doma zdravlja, kako bi se olakšalo funkcionisanje ustanove.

Direktorka srednje škole “Dušan Trivunac Dragoš“ kaže da je u toku priprema za obeležavanje tridset godina od osnivanja Srednje škole. Trenutno se radi na uređenju zelene površine, a u toku ove godine biće izvršena i rekonstrukcija prozora.

Saša Golubović, direktor osnovne škole “Dobrila Stambolić“ obavestio je predsednicu da Škola planira da u narednom periodu, uz pomoć Lokalne samouprave, izvrši kupovinu novih kotlova, jer su postojeći stari više od 40 godina i dotrajali su.

U nastavku sastanka izveštaje su podneli predstavnici P.U. “Poletarac“, Centra za turizam, kulturu i sport, Centra za socijalni rad, Crvenog krsta i J.P. “Direkcije za izgradnju Svrljiga“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Fudbalski klub “Svrljig” završio takmičenje na 6. mestu tabele Zona Centar

Srećna slava

Obeležen Spasovdan u manastiru Vaznesenje Gospodnje u selu Labukovo

Miletić čestitao Spasovdan

Srećna slava

DANAS JE SPASOVDAN I CRVENO SLOVO

Vreme

RHMZ upalio crveni alarm

Sport

Počinju pripreme za 67. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano