Svrljiške novine

POLJOPRIVREDA
Broj pregleda

Održana skupština ZZ ”Svrljižanka”

Danas je u sali bioskopa u zgradi Centra za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig održana treća redovna skupština zemljoradničke zadruge ”Svrljižanka”.

ZZ-Svrljizanka-skupstina

Članovi skupštine ZZ ”Svrljižanka” danas su jednoglasno usvojili Izveštaj direktora Marka Mladenovića o preduzetim aktivnostima u prethodnom periodu, potom utvrdili kriterijume i uslove za podelu muzilica koje su predmet donacije u okviru projekta „Exchange 4“, a čiju je nabavku izvršila Opština Svrljig za potrebe ZZ ”Svrljižanka”.

Takođe, na današnjoj skupštini predočen je program rada Zadruge u narednom periodu i usvajen je završni računa ”Svrljižanke” za 2014. godinu.

Skupstina-ZZ-Svrljizanka

Na trećoj sednici Skupštine govorilo se i o planovima razvoja ZZ ”Svrljižanka”, ulozi u dugoročnom razvoju poljoprivrede na teritoriji opštine Svrljig, kao i pomoći na koje članovi ZZ Svrljižanka mogu da računaju u narednom periodu.

Miletic
Mihailović i Miletić

Svečanom delu sednice prisustvovali su, pored članova Zadruge i narodni poslanik Milija Miletić, član Odbora za poljoprivredu Narodne skupštine Republike Srbije i predsednik Zadružnog saveza Srbije Nikola Mihailović koji su se na samom početku skupa obratili zadrugarima.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *