Search
Close this search box.
ZDRAVSTVO
Broj pregleda

Dr Miško Živić novi predsednik Upravnog odbora Doma zdravlja

Podeli sa prijateljima:

Juče je u kancelariji direktora Doma zdravlja u Svrljigu održana prva sednica Upravnog odbora na kojoj se novoizabrani predsednik UO prof. dr Miško Živić iz Niša upoznao sa ostalim članovima i direktorom.

Dom-zdravlja-UO

Dr Miško Živić direktor ORL klinike – Kliničkog centra u Nišu, ističe da će uložiti sav svoj autoritet i dugogodišnje iskustvo kako bi se podigao nivo zdravstvene zaštite na teritoriji svrljiške opštine.

U saradnji sa direktorom Budimovićem pokušaću da u narednom periodu sagledam sve probleme i svu muku koju imaju stanovnici Svrljiga i radnici Doma zdravlja. Pokušaću da iskustvom i prijateljskim vezama poboljšam rad Doma zdravlja, rekao je medijima dr Miško Živić.

Direktor ove zdravstvene ustanove Dragan Budimović najpre se zahvalio dr Živiću na tome što je prihvatio da bude predsednik UO, a potom izrazio nadu da će saradnja praćena iskustvom novog predsednika UO uroditi plodom i na kraju rezultirati pozitivno.

UO

Prvom sastanku UO prisustvovao je i narodni poslanik Milija Miletić.

4 Responses

  1. U Domu zdravlja su hitno potrebne reforme. Lakše je doći do predsednika republike nego do lekara opšte prakse. Praktično nam je onemogućena primarna zdravstvena zaštita iako redovno plaćamo doprinose. Kakav je to cirkus sa zakazivanjem 20 dana unapred! U vreme Dibe, Daneta, Ružice i drugih, ova ustanova je bila za primer i mogli smo da se lečimo na način dostojan čoveka.
    Sram vas bilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

Aleksandar Mentović ostaje na čelu FK Svrljig

Dobra vest

Roditeljima za prvo dete 500.000, za drugo 600.000 dinara!

Radni pondeljeka

Krenulo obeležavanje saobraćajnica

Sećanja

Obeležen 7. jul – Dan ustanka protiv nacističke Nemačke

Sećanje

Obeležena godišnjica smrti prof. dr Sretena Petrovića

Radno

Uređenje zelene površine pored puta ka Staroj planini

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano