38 VIDEO KAMERA RADI DANONOĆNO

Postavljen video nadzor u Osnovnoj školi

Broj pregleda

U osnovnoj školi “Dobrila Stambolić“, danas je kompletno završen i postavljen video nadzor. Tom prilikom Školu su posetili predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

kamere-skola

U cilju bezbednosti dece u Osnovnoj školi postavljene su 32 video kamere, koje danonoćno snimaju školsko dvorište, hodnike, objekat i deo Ulice Radetove.

Postavljanjem video kamera u Osnovnoj školi, završeno je pokrivanje celog kvarta između S.Š. “Dušan Trivunac Dragoš“, P.U. “Poletarac“ i JKSP “Svrljig“. Naši Svrljižani, prvenstveno roditelji imaju razlog više da budu zadovoljni, jer je bezdnost sve dece podignuta na viši nivo, izjavila je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Projekat je kompletno finansiran iz Lokalne samouprave. Predstavnici Škole će od danas imati uvid u sve ono šta se zbiva u školi i oko škole. Vredno je istaći da su video kamerama pokrivena i dva pešačka prelaza koja se nalaze preko puta Osnovne škole, što predstavlja dodatnu sigurnost svih učenika.

Nadzor

Postavljanje video nadozora je još jedna u nizu akcija koje sprovodi Osnovna škola u saradnji sa Lokalnom samoupravom i koja je uspešno završena, kaže direktor Škole Saša Golubović.

Narodni poslanik Milija Miletić istakao je da je saradnja Osnovne škole i Opštine Svrljig na svim poljima dobra i daje odlične rezultate.

Pročitajte i

OŠ DOBRILA STAMBOLIĆ: Dobro došla deco!

Juče je u dvorištu OŠ ,,Dobrila Stambolić” priređen svečani prijem đaka prvaka.  Roditelje i decu pozdravili su direktor OŠ ,,Dobrila Stambolić” prof. Milan Bogdanović i

2 Komentar

  • kad je u skolsko dvoriste narodni poslanik niko nece da napadne decu cak ni divlje zveri nece da udju dok je on tu jer se plase od njega

  • Golub vise uradeo sto puta od predhodnog direktora iz seljacku stranku sto bio

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.