Search
Close this search box.
38 VIDEO KAMERA RADI DANONOĆNO
Broj pregleda

Postavljen video nadzor u Osnovnoj školi

Podeli sa prijateljima:

U osnovnoj školi “Dobrila Stambolić“, danas je kompletno završen i postavljen video nadzor. Tom prilikom Školu su posetili predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

kamere-skola

U cilju bezbednosti dece u Osnovnoj školi postavljene su 32 video kamere, koje danonoćno snimaju školsko dvorište, hodnike, objekat i deo Ulice Radetove.

Postavljanjem video kamera u Osnovnoj školi, završeno je pokrivanje celog kvarta između S.Š. “Dušan Trivunac Dragoš“, P.U. “Poletarac“ i JKSP “Svrljig“. Naši Svrljižani, prvenstveno roditelji imaju razlog više da budu zadovoljni, jer je bezdnost sve dece podignuta na viši nivo, izjavila je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Projekat je kompletno finansiran iz Lokalne samouprave. Predstavnici Škole će od danas imati uvid u sve ono šta se zbiva u školi i oko škole. Vredno je istaći da su video kamerama pokrivena i dva pešačka prelaza koja se nalaze preko puta Osnovne škole, što predstavlja dodatnu sigurnost svih učenika.

Nadzor

Postavljanje video nadozora je još jedna u nizu akcija koje sprovodi Osnovna škola u saradnji sa Lokalnom samoupravom i koja je uspešno završena, kaže direktor Škole Saša Golubović.

Narodni poslanik Milija Miletić istakao je da je saradnja Osnovne škole i Opštine Svrljig na svim poljima dobra i daje odlične rezultate.

2 Komentara

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

POKRET ZA SPAS SVRLJIGA: U subotu predizborni skup i koncert u gradskom parku

Sport

FK Svrljig izborio opstanak u Zoni Centar

Lokalni izbori 2024

ZNAMO SE: Razgovor sa građanima na zelenoj pijaci

40 godina od osnivanja

Obeležen Dan SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš” Svrljig

Odlična vest

Akcija ,,Na dinar – pet dinara” započeta u opštini Svrljig

Sportske vesti

Istorijska utakmica: Posle 47 godina sastali se ponovo SVRLJIG I PARTIZAN!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano