DOBRA VEST

Smanjen broj saobraćajnih nezgoda kod “Razbiglave“

Broj pregleda

Na inicijativu narodnog poslanika Milije Miletića, u novembru prošle godine Preduzeće za puteve je propisnim saobraćajnim znakovima dodatno obezbedilo saobraćajnu deonicu kod “Razbiglave“, na ulazu u Svrljig iz pravca Niša. 

Razbiglava

Od tog dana pa sve do danas na ovom mestu, na kome su udesi i saobraćajke učestale, dogodio se samo jedan manji saobraćajni peh-sletanje sa puta i tom prilikom niko nije bio povređen.

Podsećamo da je Miletić na svom prvom nastupu za skupštinskom govornicom izneo problem na saobraćajnoj deonici Niš-Svrljig, kod “Razbiglave“.

Inače, po podacima iz policijske stanice u Svrljigu je u 2012. godini bilo 10 saobraćajnih nezgoda. U 2013. godini dogodilo se 19 saobraćajki, od toga jedno prevrtanje autobusa gde je bilo povređeno čak  14 lica, dva teže i 12 lakše. U 2014. godini, desile su se četiri saobraćajne nezgode, a među njima je bila i nezgoda u kojoj je učestvovala jedna cisterna i jedan šleper iz inostranstva.

Vozačima se savetuje da brzinu prilagode uslovima puta i poštuju saobraćajne propise.

Pročitajte i

Nezgoda, foto: M.M.

Nova saobraćajna nezgoda na putu Niš-Svrljig

Upravo je došlo do nove saobraćajne nezgode na putu Niš-Svrljig, ispod sela Vrelo, prema Jasenoviku. Naime, kako nezvanično saznajemo, vozač kamiona je doživeo saobraćajnu nezgodu

Foto: M.M.

Udario biciklistu pa pobegao sa lica mesta?

Pre nekoliko minuta desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je, kako nezvanično saznajemo, povređen biciklista.  Saobraćajna nezgoda dogodila se preko puta JKSP ,,Svrljig”, u Ulici

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *