ZDRAVO ŽIVO DOMAĆINE
Broj pregleda

Zdravstveni pregledi u Drajincu

Posle uspešne akcije u Niševcu, karavan zdravlja Ujedinjene seljačke stranke preselio se u obližnje selo Drajinac. Akcija „Zdravo živo domaćine“ – merenje krvnog pritiska i šećera u krvi u ovom selu održana je u petak 23. januara.

ZDRAVO-ZIVO-DOMACINEPreglede je izvršilo više od pedesetak žitelja Drajinca, a sa njima je razgovarala i predsednica Izvršnog odbora Ujedinjene seljačke stranke i predsednica svrljiške opštine Jelena Trifunović.

Ona je poručila da OO USS maksimalno ulaže napore, da u selima gde nema zdravstvenih ambulanti, na neki način, eventualno obezbedi jedan vid preventivnih pregleda i zdravstvene zaštite.

Zdravlje naših sugrađana je na prvom mestu, a mi koliko možemo pomažemo kako bi ga očuvali, poručila je Trifunovićeva u Drajincu.

Volonteri Ujedinjene seljačke stranke koji obavljaju zdravstvene preglede kažu da meštani najviše problema imaju sa povišenim krvnim pritiskom, ali i da su tokom akcije pregleda otkrili nekoliko problema sa povišenim šećerom u krvi i meštane uputili na dalje zdravstvene preglede.

Akcija „Zdravo živo domaćine“ nastaviće se narednm danima.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • opet ovaj miroslav? pa dobro bre sta je on…doktor

  • Politicki trik….

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *