AKCIJA UJEDINJENE SELJAČKE STRANKE

„Zdravo živo domaćine“ u Niševcu

Broj pregleda

Opštinski odbor Ujedinjene seljačke stranke Svrljig i u ovoj godini nastavlja akciju zdravstvenog pregleda starijih žitelja svrljiške opštine pod nazivom „Zdravo živo domaćine“. Akcija je danas sprovedena u Niševcu.

USS-Provera-zdravlja

Akciji merenja krvnog pritiska i šećera u krvi odazvao se veliki broj Niševčana koji su danas, zaslugom OO USS Svrljig, potpuno besplatno imali priliku da provere svoje zdravstveno stanje.

Bitno je da ljudi prepoznaju dobru nameru Ujedinjene seljačke stranke koja brine o svim svojim žiteljima, kako onim koji žive u gradu, tako i onima koji žive u selima svrljiške opštine. Ovo je još jedna uspešna akcija koju sprovodi OO USS Svrljig, a u ovoj godini biće ih još, poručio je predsednik OO USS Svrljig Igor Davidović.

On je dodao da su se akciji priključili i mladi članovi, ali i simpatizeri Ujedinjene seljačke stranke koji prilikom pregleda pomažu starijim ljudima, koji se kreću otežano zbog snega i leda, da dođu do mesta gde se vrše pregledi.

Nisevac

Lekarske preglede svojim skromnim sredstvima obezbeđuje Ujedinjena seljačka stranka.

Na ovaj način Ujedinjena seljačka stranka želi da priskoči u pomoć poljoprivrednicima i ostalim ljudima sa sela jer je vidljivo da Republika Srbija smanjuje broj radnika, pa i svrljiški Dom zdravlja nema dovoljno kadrovskih kapaciteta da obsluži sve građane koji žive na ogromnoj teritoriji.

Pročitajte i

Badnje jutro, foto: M.M.

USS: Srećan vam Badnji dan

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić čestitao je Badnje jutro i Badnji dan svim svojim sugrađanima. On je rano jutros doneo badnjak ispred prostorija USS

1 Komentar

  • a sta ce tamo Davidovic i ovaj Miroslav??? da nisu ni oni mozda neki DR.,,,pa stvarno strasno!!!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.