ČISTO DA NEŠTO SIJA

Jadno novogodišnje osvetljenje

Broj pregleda

Novogodišnje osvetljenje u Svrljigu zvanično je zasijalo od juče, dok pojedini ukrasi nisu isključivani od marta 2014. godine.

Ne-radi

Nadležni iz JP Direkcije za izgradnju Svrljiga pobrinuli su se da u oči Nove godine osvetle Svrljig, ali po rečima sugrađana nedovoljno dobro, a možda su se čak i obrukali.

Tako da, na banderama širom Svrljiga možete uočiti razne ali nejasne figurice poput srca, jelkice, pahuljice i drugih simbola, a novogodišnja svetleća creva ne skidaju se već treću godinu.

Osvettljenje

Sem što veći deo rasvete ne radi, novogodišnje lampice nisu isključivane ni tokom leta, tačnije od marta 2014. godine.

polusrce

Razni “hijeroglifi “ najizraženiji su u centru Svrljiga, a rasveta je postavljena i u delovima ulice Hadžićeve i Vase Albanca.

Pahuljica
Pahuljica sija i u martu ispred JP Direkcije

Ljudi kažu bolje išta nego ništa, dok neki drugi kažu bolje ništa, nego bilo šta.

Pročitajte i

Novogodišnji ukrasi, foto: Svrljiške novine

Krenulo novogodišnje ukrašavanje centra grada

Proteklih dana krenulo je novogodišnje ukrašavanje centra Svrljiga.  Postavljeni su prošlogodišnji ukrasi, a nabavljeni su i neki novi. Novogodišnja jelka ove godine postavljena je ispred

Srećna pravoslavna Nova godina

Danas obeležavamo pravoslavnu Novu godinu po Gregorijanskom kalendaru. Ovaj dan obeležava se pored Srbije i Crne Gore i u BiH, Republici Srpskoj, Makedoniji i pravoslavnim

5 Komentar

  • Moze li ovo da se sredi … Direkcijo ?

    PS . SVAKA CAST ZA POPLOCAVANJE TROTOARA, NI JEDNA VLAST SE NIJE OVOLIKO TRUDILA ZA NAS SVRLJIG.

  • Moze, ali sutra.
    Treba ukinuti Direkciju,cemu sluzi?!
    Jel zna neko odgovor na ovo pitanje?

  • Najvece zlo i sramota buducnosti za koje su gradjani dali glas na proslim izborima i za sve ovo sto se desava u celoj Srbiji i gradovima sirom Srbije za nemastinu ,poskupljenje ,otpustanje radnika koje najavljuje Vucic ,za strajk,za rast dinar ,za smanjenje plata i penzija krivi su ZLO(Premijer Vučic) i SRAMOTA(predsednik Nikolic) Zato ODITE S VLASTI prevarili ste narod Srbije ŠEŠALJ BUDUCI PREDSEDNIK SRBIJE

  • Takvo kakvo je, ulepšavanje svetlosnim animacijama, možda odgovara kapacitetima nadležnog JP Direkcija…… Tamo su se izjasnili da nemaju dovoljno ljudstva, pa evo izazova na koji bi mogla da odgovori vladajuća USS i iz svojih ljudskih i materijalnih resursa izdvoji i ulepša Svrljig za predstojeće praznike. Posebno pozivam rukovodeću ekipu u opštinskoj upravi da napravi javni doček Nove Godine pošto neće to uraditi Niš i tako najbolje napravi promociju ovogodišnjih manifestacija u Svrljigu, kao što je 10. Belmužijada, janijada, ali i Najstariji turnir u malom fudbalu u Srbiji. Može Kanarinac da zapeva i u novogodišnjoj noći za svoje mesto….. . Živeo Svrljig!!!!.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *