Search
Close this search box.
USS
Broj pregleda

Ujedinjeni za najlepši Svrljig

Podeli sa prijateljima:

Ujedinjena seljačka stranka treći put za redom ove godine sprovela je akciju ”Ujedinjeni za najlepši Svrljig”. Za razliku od predhodnih, u ovoj akciji sađene su tuje i obnavljano zelenilo preko puta opštinske zgrade.

Sadnja

Akcija ima za cilj ulepšavanje gradskog i seoskog područja opštine Svrljig. Marković Miroslav predsednik foruma mladih USS kaže da je ovo nastavak akcije koja će se u budućnosti nastaviti ukoliko ih dobro vreme posluži.

Predsednik USS Milija Miletić kaže da je uređenje i ulepšavanje grada od strane aktivista i članova Ujedinjene seljačke stranke postala tradicija.

USS

Mi nemamo drugu alternativu osim Svrljiga i naših sela. Pozivam ostale mlade ljude da nam se pridruže i da svojim idejama i aktivnostima pomognu u uređenju Svrljiga, poručio je Miletić.

Jelena Trifunović član IO Ujedinjene seljačke stranke kaže da će se aktivnosti nastaviti kroz akcije edukacije stanovništva na temu zaštite životne sredine.

6 Responses

  1. Ovo je veoma lepo od čelnika USS, što su se angažovali da urede prostor preko puta sedišta opštine. Ostaje da se vidi kuda će dalje da se upute u sredjivanju prostora u samom Svrljigu, ali i gde će delovati širom teritorije ove opštine. Pitam se šta se dešava sa drugim partijama/strankama iz Svrljiga, koje pretenduju da na sledećim izborima preuzmu vlast od USS. Šta se to sa njima dešava, gde su njihove praktične aktivnosti – koje će upisati birači kao korist za ovu zajedncu????. Živeo Svrljig!!!.

  2. Sve akcije su u cilju prikupljanje političkih poena a ne u cilju interesa grada i građana.
    Kako da vam se priključe neki koji takođe vole svoj grad i želeli bi da daju svoj doprinos, ali ne žele da dale ideale vladajuće strukture?

  3. Svaka cast Ujedinjenoj seljackoj straci sve akcije koje sprovodi doprinose ulepsavanju naseg gradu. Posebna pohvala ovom mladom decku Miroslavu, koji ima ogromnu zelju da nesto uradi za nas grad. Svi mladi iz Svrljiga treba da mu se pridruze!

  4. Jos jedna lepa akcija koja me je zaista obradovala. Tek sada se vidi da USS jedina dejstvuje na teritoriji svrljiga i da je jedina prava. Da nije njih nista se konkretno ne bih ni desavalo. Svaka cast skidam kapu nastavite tako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Fudbalski klub “Svrljig” završio takmičenje na 6. mestu tabele Zona Centar

Srećna slava

Obeležen Spasovdan u manastiru Vaznesenje Gospodnje u selu Labukovo

Miletić čestitao Spasovdan

Srećna slava

DANAS JE SPASOVDAN I CRVENO SLOVO

Vreme

RHMZ upalio crveni alarm

Sport

Počinju pripreme za 67. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano