Search
Close this search box.
24. 10. 2014.
Broj pregleda

Besplatna obuka za pisanje projekata

Podeli sa prijateljima:

zgrada-opstine
Zgrada opštine

Besplatna obuka za pisanje projekta održaće se u petak, 24. 10. 2014. godine, u sali Skupštine opštine Svrljig. Obuka počinje u 10 časova i trajaće 8 sati.

Obuku će voditi Aleksandar Prica konsultant za projekte i predsednik upravnog odbora Asocijacije “DUGA” iz Šabca.

Ovom prilikom pozivaju se svi zainteresovani predstavnici udruženja i fizička lica koja žele da prisustvujuj obuci da se jave Marku Mladenoviću, pomoćniku predsednika opštine Svrljig, na telefon 063/8670315 ili putem emaila [email protected].

2 Komentara

  1. Ovo je prilika da se svi mladi ljudi, nezaposleni srednjoškolci i oni koji su bez posla a imaju višu i visoku stručnu spremu u Svrljigu, jave Marku Mladenoviću i uzmu učešće na obuci za pisanje projekata. Onaj ko može da učestvuje na toj obuci a već ima iskustva na izradi i realizaciji projekata, neka opet obnovi čitav proces upravljanja projektnim ciklusom, a ima i mogućnost da konsultuje g-dina Pricu, kao predavača na potencijalne projektne ideje, sa kojima raspolaže. U svakom slučaju pozivam sve mlade Svrljižane, da ovo iskoriste kao početak prekvalifikacije/dokvalifikacije jer je izrada i realizacije projektata jedan od najperspektivnijih poslova kako u Srbiji tako i na nivou čitave EU. Sada je prilika da se pokažete i nemojte je propustiti, a kada udjete u ovu oblast videćete da su tu mogućnosti stvaranja lične promocije neograničeni. Želim Vam hrabrosti da se opredelite za projektnu edukaciju i time sebi – na bolje – promenite budućnost u Svrljigu, ali i dalje jer projekti otvaraju sve meridijane ovoga Sveta. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano