JKSP SVRLjIG
Broj pregleda

Stigla nova radna mašina

Za potrebe održavanja puteva koji su u nadležnosti JKSP ”Svrljig” ovo preduzeće je svoj vozni park obnovilo novom mašinom sa priključcima – kombinirkom.

CAT

Povodom toga Preduzeće su obišli predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

Nakon sprovedene javne nabavke ”Katapilar rovokopač-utovarivač” marke CAT 434f sa pratećim priključcima: kašika, čekić i freza za asfalt, daska za sneg, profilna kašika i trapezoidna kašika plaćen je 11.636.661 dinara.

JKSP-SVRLJIG

JKSP ”Svrljig” Svrljig je od Skupština opštine Svrljig, na jednoj od predhodnih sednica, dobilo saglasnost da kupi mašinu ”Katapilar rovokopač-utovarivač”, uz obrazloženje da će komunalac sa ovom mašinom moći da efikasnije i bolje moći da obavlja poverene poslove.

Ovom preduzeću je povereno letnje i zimsko održavanje puteva, obzirom da ide zima opština Svrljig je mora spremno dočekati, poručila je danas predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Predsednica opštine je rekla da JKSP ”Svrljig” ne sme da zaboravi osnovnu svrhu i cilj zbog koga je osnovano, a to je da grad redovno održava i snabdeva vodom, kao i da se brine o čistoći i higijeni u gradu.

Prateci elementi

Direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović obećao je da će do kraja Oktobra meseca biti izvršeni svi zaplanirani radovi, te da će ova mašina znatno u tome pomoći.

Vredno je spomenuti da je ovo prva mašina ovakvog tipa koja je kupljena nova posle dve decenije poslovanja JKSP ”Svrljig”.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA