JKSP SVRLjIG

Stigla nova radna mašina

Broj pregleda

Za potrebe održavanja puteva koji su u nadležnosti JKSP ”Svrljig” ovo preduzeće je svoj vozni park obnovilo novom mašinom sa priključcima – kombinirkom.

CAT

Povodom toga Preduzeće su obišli predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

Nakon sprovedene javne nabavke ”Katapilar rovokopač-utovarivač” marke CAT 434f sa pratećim priključcima: kašika, čekić i freza za asfalt, daska za sneg, profilna kašika i trapezoidna kašika plaćen je 11.636.661 dinara.

JKSP-SVRLJIG

JKSP ”Svrljig” Svrljig je od Skupština opštine Svrljig, na jednoj od predhodnih sednica, dobilo saglasnost da kupi mašinu ”Katapilar rovokopač-utovarivač”, uz obrazloženje da će komunalac sa ovom mašinom moći da efikasnije i bolje moći da obavlja poverene poslove.

Ovom preduzeću je povereno letnje i zimsko održavanje puteva, obzirom da ide zima opština Svrljig je mora spremno dočekati, poručila je danas predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Predsednica opštine je rekla da JKSP ”Svrljig” ne sme da zaboravi osnovnu svrhu i cilj zbog koga je osnovano, a to je da grad redovno održava i snabdeva vodom, kao i da se brine o čistoći i higijeni u gradu.

Prateci elementi

Direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović obećao je da će do kraja Oktobra meseca biti izvršeni svi zaplanirani radovi, te da će ova mašina znatno u tome pomoći.

Vredno je spomenuti da je ovo prva mašina ovakvog tipa koja je kupljena nova posle dve decenije poslovanja JKSP ”Svrljig”.

Pročitajte i

Intervencija na vodovodnoj mreži, foto: M.M.

Trenutno Ulica Radetova bez vode

Ulica Radetova trenutno je bez vode zbog intervencije na vodovonoj mreži.  Iz JKSP ,,Svrljig” su nas obavestili da danas nema drugih isključenja na vodovodu. APEL

Radovi, foto: Svrljiške novine

Krenulo krpljenje udarnih rupa u gradu

Kako nam je saopštio direktor JKSP ,,Svrljig” Jovan Đorđević, od danas kreće krpljenje udarnih rupa u gradu. Kamion sa asfaltom trenutno je u centru Svrljiga

APEL ZA ŠTEDNJU VODE ZA PIĆE

Zbog svakodnevnog smanjenja izdašnosti izvorišta i pojave nestašice vode za piće u višim delovima Svrljiga, molimo građane da vodu iz vodovoda koriste namenski odnosno samo

Voda, ilustracija, Redakcija

Trenutno ulica Vase Albanca bez vode

U 9h došlo je do isključenja sa vodovoda ulice Vasilija Anđelkovića Albanca sa svim pripadajućim ulicama od mosta na Pravačkoj reci do AD Pobeda.  Vode

2 Komentar

  • Ovo je dobra masina ali ce da bude unistena vrlo brzo jer nisu masinisti dovoljno obuceni da rukuju ovakvom masinom kao sto i Papalo nije obucen da radi sa masinom ” Dulevo” koja sluzi za ciscenje puta.

  • predsednica opstine i narodni poslanik da se ne slikaju nebi svrljig postojao na kartu bio bi nis pa knjazevac.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *