SEOSKE OLIMPIJSKE IGRE
Broj pregleda
[post-views]

Srebro za ŠK „Drajinac“

Na republičkim olimpijskim igrama u Kačarevu održanim 20. septembra ove godine šahisti ekipe „Drajinac“ osvojili su drugo mesto u konkurenciji 10 ekipa.

SK-DRAJINAC

Tim povodom danas je predstavnike kluba „Drajinac“ Vojkana Marinkovića i Ranka Nedeljkovića ugostila predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i čestitala im na uspehu.

Mene ne inznenađuje vaš uspeh, jer svake godine dostojno prezentujete i predstavljate našu opštinu na ovom takmičenju. Znamo svi koliko je vaš uspeh veliki jer znamo o kakvim kvalitetnim ekipama se govori, poručila je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

JT
Jelena Trifunović

Kao znak pažnje i podrške lokalne samouprave šahovskom klubu, predstavnici Kluba su darivali predsednicu Opštine osvojenom srebrnom medaljom i šahovskom figurom.

Predsednik MZ Drajinac Ranko Nedeljković iskoristio je priliku i čestitao učesnicima na osvojenom drugom mestu i poručio da je ovo još jedan uspeh u nizu, i druga osvojena bronzana medalja.

Ova ekipa je od sedam učešća osvojila pet zlatne i dve srebrne medalje i ja im čestitam na tome,  istakao je Nedeljković.

Inače na turniru u Kačarevu pod nazivom „Kačarevo 2014“ za ŠK „Drajinac“ učestvovali su Milovanović Srboljub, Batanjac Aleksandar, Vasić Žarko, Marinković Vojkan i Marinković Nikola.

Vredno je istaći da je bez obzira na učešće prvoligaških igrača u redovima prvoplasirane ekipe iz Gornjeg Milanovca – svrljiški Drajinac“ zabeležio dobru partiju u međusobnom susretu u finalu.

Na Seoskim olimpijskim igrama u Kačarevu učestvovali su i predstavnici u Svrljiga u nadvlačenju konopca, pastirskom višeboju, skoku u dalj, stoni tenisu…

Podeli sa prijateljima
[SSB]

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

[SSB]
NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA