FUDBAL

ŠF “Aca Menta“: Upis novih članova

Broj pregleda

Škola fudbala „Aca Menta“ iz Svrljiga vrši upis novih članova od 4 do 15 godina.

SK-ACA-MENTA

Fudbalsko „obdanište“, dečaci i devojčice rodjeni 2006/2007 i mlađi počinju sa upisom i treningom u ponedeljak, 01. 09. 2014. godine u svrljiškoj Balon sali sa početkom u 18,30 časova.

Iz Škole poručuju da sva deca sa sobom ponesu patike i rezervnu majicu za trening.

Škola je besplatna a u finansiranju škole učestvuje Opština Svrljig, Ministarstvo omladine i sporta i mnogobrojni sponzori.

Sve informacije i prijave mogu se lično dobiti kod rukovodioca škole Race Mentovića i trenera ove najmladje selekcije škole fudbala „Aca Menta“ preko telefona 063/762 4 033.

Pročitajte i

Miroslav Marković i Jovan Đorđević, foto: M.M.

FK ,,Svrljig“ dobija pomoćni teren

FK ,,Svrljig“ mogao bi da dobije pomoćni teren u 2022. godini, poručio je danas prilikom obilaska SRC ,,Pastirište“ predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković. Naš fudbalski

1 Komentar

  • Lepo je videti decu kada su organizovana i usmerena ka odredjenom cilju. Predškolska i osnovnoškolska deca, oba pola, ovim radom dobijaju usmerenje i odredjeni smisao, u ovom vremenu i naznačenom prostoru. U ovom trenutku, kada se mnogi osećaju dezorijentisano zbog teške ekonomske situacije dobro je imati i ovakvo usmerenje dece, nezavisno koliko će ona postati veliki/e fudbaleri/fudbalerke. Podržite dragi moji sugradjani, ako ste roditelji dece ovog uzrasta, ovaj rad u Školi fudbala, jer bolje je da su deca usmerena ka odredjenom savladavanju veština nego da gluvare po kraju i ispred računara.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *