Search
Close this search box.
SVRLJIG.BIZ
Broj pregleda

Svrljiški adresar – viza za svrljišku privredu i brendove

Podeli sa prijateljima:

Biznis adresar opštine Svrljig je novi projekat firme ”Simple Look” i predstavlja jedinstven registar firmi sa prezentovanim proizvodima i uslugama, kategorizovanih po delatnostima.

Brzo-se-snadji

Svrljiški Adresar omogućava da brzo i lako korisnici, potencijalni kupci, ljudi širom Srbije i sveta najpotrebnije informacije iz privrede  ove male opštine pronađu u jednom mahu.

Adresar je osmišljen da prezentuje – preduzetnika, mala i srednjih preduzeća, mesne zajednice, poljoprivredna gazdinstva, turističke potencijale, smeštajne kapacitete, benzinske stanice i ostalo, zapravo sve što Svrljig može da ponudi ljudima u opštini i širom zemlje i Evrope.

Svrljiški Adresar je napravljen sa jednim ciljem, da na jednom mestu svi zainteresovani iz opštine, zemlje i inostranstva pronađu potrebne podatke i informacije iz raznih oblasti svrljiške privrede, a preduzetnici predstave svoje usluge, robe i proizvode, te potencijale i povoljno poslovno okruženje, kaže direktor firme ”Simple Look”, Dušan Miladinović.

Svrljig je ovim Adresarom dobio jedinstven proizvod, kakav nemaju ni veći centri poput Niša, Beograda i Novog Sada. Poslovni sajt opštine Svrljig omogućava korisnicima (firme, ustanove, str, szr, sur…) da oglase svoje proizvode i usluge i da, za potrebe direktnog marketinga i drugih vidova komunikacije sa pravnim licima u Srbiji i svetu, koriste vrlo dobru bazu podataka.

Na kraju, možemo reći da upis u Svrljiški Adresar podrazumeva kreiranje posebne strane svake firme, radnje, preduzeća, kompanije, potom detaljan pregled informacija, kao i fotogaleriju koja će se naći u istom odeljku. Takav paket plaća se godišnje, a prostor se možete zakupiti i na dužem vremenskom periodu.

Adresar zvanično počinje sa radom u ponedeljak, 28. jula.

Jedan komentar

  1. Ovo je odličan potez u smislu razvoja opštine Svrljig, kada je osnova savremena IT tehnika i marketing. Pošto sam u svom radnom veku radio u oblasti marketinga mogu samo da podržim ovaj poduhvat i želim firmi koja ga je započela da dobro ispoštuje svoje poslovne partnere, jer upravo su slične ideje pale tokom realizacije jer nije bilo profesionalnog odnosa sa klijentima adresara, odnosno nije bilo potrebnog profesionalnog odnosa obeju strana u ovom poslu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano