TIMOVI MINISTARSTVA POMAŽU SVRLJIGU
Broj pregleda
[post-views]

Sastanak Zorane Mihajlović i Jelene Trifunović

Timovi Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, zajedno sa nadležnim javnim preduzećima, organizovaće narednih dana sastanke sa predstavnicima Svrljiga, kako bi što pre počelo rešavanje problema u tim opštinama, najavljeno je juče u Vladi Srbije.

Foto Bg 1
foto: Tanjug

Potpredsednica vlade i ministarka Zorana Mihajlović se, na drugom po redu prijemu za lokalne samouprave, sastala sa predsednicom opštine Svrljgi, Jelenom Trifunović i narodnim poslanikom u Skupštini Republike Srbije, Milijom Miletićem.

Predsednica opštine Svrljig istakla je potrebu da bude izgrađen još jedan most preko reke Timoka, a kao jedan od prioriteta iznela je i automatizaciju i osvetljavanje pružnog prelaza koji u trenutnom stanju predstavlja opasnost za građane.

vlada srbije svrljig

Takođe, jedan od zahteva opštinske vlasti Svrljiga bio je da država pomogne u rekonstrukciji lokalnih puteva i pojedinih ulica u Svrljigu, a izneti su i problemi sa vodosnabdevanjem u letnjem periodu.

Mihajlović je zadužila državne sekretare i pomoćnike u tom ministarstvu da zajedno sa Putevima Srbije i Železnicama Srbije pronađu modalitete da zahtevi lokalnih samouprava, koji se ocene kao realni, budu što pre rešeni.

Dobili smo uverenja da će naši zahtevi biti u potpunosti sagledani. Nismo tražili previše, samo osnovne stvari koje nedostaju jednom mestu kao što je Svrljig, istakla je Trifunovićeva.

Sastanku su prisustvovali predsednik opštine Svrljig, Jelena Trifunović, narodni poslanik, Milija Miletić i direktor JSKP “Svrljig“ Igor Davodivoić.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

  • … poruka za onog ko je slikao ove slike… nabavite bolji fotoaparat.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *