UDRUŽENJE PENZIONERA ''DERVEN''

Vidovdanski biciklistički maraton

Broj pregleda

Udruženje penzionera “Derven“ iz Svrljiga na Vidovdan po drugi put organizovalo je “Vidovdanski biciklistički maraton“. U rekreativnoj trci učestvovalo je dvadesetak učesnika starosti od jedne do 81 godine.

Biciklisti

Najmlađi takmičar bio je Maksim Đorđević koji ima svega 12 meseci i osam dana. On je sa roditeljima biciklom i ostalim učesnicima proputovao nekoliko kilometara, odnosno od Gradskog parka do sela Crnoljevica, gde je bila predviđena trkačka staza.

Najmladji-ucesnik

Ove godine organizovali smo drugi Maraton za bicikliste dobrovoljce. Divno smo se družili, vozili bicikl po lepom vremenu, a u Crnoljevici smo obišli meštane i naravno kao i svake godine, na ovaj dan, posetili crkvu Uspenje presvete Bogorodice u Crnoljevici, rekao je Borislav Stevanović, predsednik Upravnog odbora udruženja “Derven“.

Među takmičarima našli su se i mališan, devetogodišnji Slobodan Jokić, kao i najastariji učesnik osamdesetjednogodišnji Rajko Milošević.

ucesnik

Iz Udruženja poručuju da će iduće godine biti takođe biti organizovana “Vidovdanska trka“ ali sa malo izmenjenom rutom.

Pročitajte i

Besplatna rehabilitacija u banjama

Upis za besplatnu rehabilitaciju vrši Udruženje penzionera ,,Svrljig“ Svrljig“ svakim radnim danom od 8 do 12h u prostorijama preko puta gradskog parka u Svrljigu.  Pravo

Slaviša Matejić, predsednik Udruženja penzionera

Paketi pomoći svrljiškim penzionerima

PIO Fond Republike Srbije izdvojio je sredstva za nabavku životnih namirnica i sredstava za higijenu za svrljiške penzionere čija primanja ne prelaze 15.113 dinara. Po

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *