MLADE NADE

Predsednica ugostila đaka generacije OŠ “Dobrila Stambolić“

Broj pregleda

Predsednica opštine Svrljig, Jelena Trifunović, danas je u svojoj kancelariji ugostila Milanović Stefana – đaka generacije OŠ “Dobrila Stambolić“ Svrljig.

JT-i-Djak

Mladi Milanović je u prethodnom periodu učestvovao na mnogim takmičenjima, opštinskim i okružnim. Ostvarivao dobre rezultate iz Biologije, Hemije, Fizike i drugih predmeta, a na okružnom takmičenju iz Biologije i Fizike osvojio srebrne medalje, odnosno druga mesta. U Nišu, u porti Saborne crkve, na svečanoj Vidovdanskoj akademiji odlikovan za odličan uspeh i postignute rezultate.

Predsednica opštine Svrljig, Jelena Trifunović, poručila je da će opština Svrljig, odnosno lokalna samouprava pomoći Stefanu u nabavci đačkog pribora i potrebština za početak nove školske godine.

Pročitajte i

Novogodišnji ukrasi, foto: Svrljiške novine

Krenulo novogodišnje ukrašavanje centra grada

Proteklih dana krenulo je novogodišnje ukrašavanje centra Svrljiga.  Postavljeni su prošlogodišnji ukrasi, a nabavljeni su i neki novi. Novogodišnja jelka ove godine postavljena je ispred

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *