UGOSTIO JE MILETIĆ
Broj pregleda

Zorica posetila Skupštinu Republike Srbije

Zorica Vučković, dvadesetpetogodišnja devojka iz Drajinca kod Svrljiga, čija je tužna priča obišla celu Srbiju, ovih dana posetila je Beograd, narodnog poslanika Miliju Miletića i iskoristila priliku da obiđe Skupštinu Republike Srbije. 

Zorica u poseti Skupstini

Zbog lečenja Zorica putuje često u Beograd ali ovog puta je odlučila je da se malo duže zadrži i tom prilikom na poziv bivšeg predsednika opštine, sada narodnog poslanika u Parlamentu Republike Srbije, Miliju Miletića, poseti Skupštinu Republike.

Drago mi je da je Zorica sada dobro i da smo pored svih problema i ekonomske krize smogli snage i rešili njen stambeni status. Zbog lečenje Zorica je često u Beogradu, a moja ideja je bila da bar na kratko zaboravi na probleme tako što će sa mnom i ostalim narodnim poslanicima obići zgradu Skupštine Republike Srbije i upoznati nešto novo, rekao je Miletić.

Inače, nesrećna devojka iz Drajinca nema levu nogu, jer joj je amputirana kad je imala samo 13 godina, posle jedne bezazlene povrede koju je zaradila u školskom dvorištu, pošto nije na vreme otišla kod lekara. Sa 16. je ostala i bez jednog plućnog krila, pošto su joj lekari otkrili maligni tumor na plućima.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.