Search
Close this search box.
EKSKLUZIVNO
Broj pregleda

Svrljig ipak u baražu za ”Srpsku ligu Istok”

Podeli sa prijateljima:

Nezvanične najave koje su se mogle čuti proteklih nedelja dobile su (još uvek nezvaničnu) potvrdu i od nadležnih iz FS RIS. Drugo mesto na tabeli Niške zone zauzeće ipak ekipa ”Svrljiga”, dok će ”Dinamo” sezonu završiti na trećem ili četvrtom mestu na tabeli, prenosi portal ”Sportska strana juga”.

Bukovic

Posle najave da će ”Svrljig” službenim rezultatom dobiti utakmicu u Popovcu sa ekipom ”Budućnost” koja je završena rezultatom 2:2, nova medijaska bomba stigla je baš iz Vranja.

Kako saznajemo iz pouzdanih i dobro obaveštenih izvora, Vranjanci su posle administrativnog propusta u 27. kolu u duelu sa ”Vlasinom” kada je Nikolić igrao sa parnim kartonima napravili još jedan takav propust.

Fudbaler ”Dinama” Petar Veličković je sa parnim žutim kartonima igrao u 28. kolu protiv ”Budućnosti” u Vranju, i na gostovanju ”Bukoviku” u Ražnju u 29. kolu. S obzirom da je igrao za ”Dinamo” u 28. kolu, Veličković nije imao pravo nastupa u sledećem, 29. kolu. Veličković je prema informacijama iz kancelarije FS RIS igrao na obe utakmice.

Vranjanci bi prema informacija do kojih smo došli trebali da izgube službenim rezultatom 3:0 utakmicu 29. kola sa ”Bukovikom” u Ražnju. To znači da se bodovni saldo smanjuje na 57, a Dinamo očekuje i kazna oduzimanja bodova. S obzirom da su za prvi ovakav propust u 27. kolu kažnjeni oduzimanjem jednog boda očekuje se disciplinska mera oduzimanja minimum 2, a maksimum 9 bodova. Tako će sezonu 2013/2014. Dinamo završiti sa (u najboljem slučaju) 55 osvojenih bodova.

FK ”Svrljig” će, nakon registracije utakmice 29. kola sa ekpom Budućnosti svoj bodovni saldo uvećati na 58, ali i bez te utakmice Svrljig bi se sa sadašnjih 56 osvojenih bodova našao ispred velikog rivala iz Vranja.

Kako saznaje Sportska strana Juga, u kancelariiji FS RIS u sredu bi ipak trebao da bude obavljen žreb za baraž za plasman u ”Srpsku ligu Istok” u kome će učestvovati ”Ozren” kao drugoplasirana ekipa ”Pomoravsko – Timočke zone” i ekipa koja će po okončanju disciplinskih postupaka zauzeti drugo mesto na tabeli ”Niške zone”.

16 Komentara

  1. Bruka i za Dinamo koga treba izbaciti u ligu ispod jer su namerno napravili propuste a malog Velickovica treba kazniti 10 utakmica pa da mu vise ne pada na pamet da ucestvuje u malverzacijama. A i za Svrljig koji je u baraz usao samo on zna na koji nacin. tj. svrlje i njegovih sudija pajtasa.

      1. A sto ti znalac ne uzmes da sudis..?Citam kako,kao”sve znas”..!Krijes se tu iza imena “bruka”..!Mnogo si opasan i strasan pa ne smes ni ime ni nadimak da si napises..ili si najverovatnije kukavica i nisi kadar da se izjasnis kao covek tamo gde treba..!Ako si Svrljizanin..zar ti ne treba biti drago zato sto Svrljig ide u visi rang?Sta te je briga na koji i kakav nacin je Svrljig u barazu!?

    1. Pa sta ce da rade nema pare vise odose u srpsku ligu neka mole boga i neka se krste da FK ne upadne pa opet da pise kokica OTETO PROKLETO . Epa Kokice ko drugome jamu kopa sam u nju upadne . Pljujes Brankovica po ceo grad i FK a on ih dotera do srpsku ligu pa ti vidi izgleda je tvoje prokleto razmisli se malo

  2. Predsednica pod hitno da preuzme inicijativu i da prečešlja Rukometni klub. Da se vidi kako su se trošile i kako se troše pare. I da li je potrebno toliko novca za taj klub koji je zadnji.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano